10 redenen om positief te denken

10 redenen om positief te denken

door | Lifestyle

Positiviteit brengt je verder in het leven dan negativiteit. Niemand is ooit blij geworden van een negatief ingesteld, mopperend en zuur medemens, nee toch? Daarom vandaag 10 redenen om positief te denken.

Tien redenen om positief te denken

1. Positief denken maakt je blijer, vriendelijker, vrolijker en gelukkiger dan negatief denken.

2. Positiviteit trekt positiviteit aan. Het is echt waar, als je positief in het leven staat, trek je veel meer leuke en positieve mensen aan. Ook gebeuren er veel meer onverwachte, leuke en mooie dingen in je leven.

3. Positief denken maakt actief. Je geeft jezelf sneller een schop onder je billen als je positief gestemd bent en je neemt actie in plaats van dat je uitstel- en/of reactief gedrag vertoont.

4. Door positief denken zie je vooral kansen en mogelijkheden, door negatief denken vooral beperkingen en problemen. Wat wil jij zien?

5. Positief denkende mensen zijn populairder en geliefder bij andere mensen dan negatieve.

6. Positief denken maakt mooier! Een vrolijk, blij, vriendelijk en lachend gezicht ziet er mooier uit dan een chagrijnig en zuur.

7. Positief in het leven staan maakt je leven leuk. Je doet meer leuke dingen en voelt je hierdoor energieker.

8. Als je positief denkt, trek je je minder aan van de mening en kritiek van andere mensen. Je voelt je goed over jezelf ongeacht wat een ander van jou vindt.

9. Positiviteit maakt creatief en inventief. Als je positief gestemd bent, zie je meer mogelijkheden, je denkt creatiever en bedenkt sneller inventieve oplossingen.

10. Positieve mensen zijn inspirerende mensen! Je inspireert mensen om ook vrolijk en blij door het leven te gaan. En kijk, daar wordt de wereld mooier van!

Hoe doe je dat, positief denken?

Tsja, dan besluit je om positiever te gaan denken, maar hoe doe je dat eigenlijk? Daarom geef ik je binnenkort tips op dit blog om positief te denken. Verbeter de wereld, begin bij jezelf! 

Meer positieve blogartikelen

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit blog leuk, grappig, interessant of mooi? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit blog wilt delen!

Sharing is caring!