Ben je klaar voor meer geluk in je leven?

Ik ben Jolanda Toet, gelukscoach en voedingsadviseur. Ik help en begeleid vrouwen in hun zoektocht naar een gelukkiger leven. Dat doe ik door coaching, het schrijven van artikelen over (glutenvrij) eten, leven en reizen en e-books voor meer energie, positiviteit en geluk in je leven. Mijn missie is om eind 2026 10.000 vrouwen gelukkiger te hebben gemaakt. Ik help ook jou graag op weg naar een gelukkig leven!

Hou van jezelf!

Een gelukkig leven begint met een gezonde dosis eigenwaarde die je krijgt door liefde voor jezelf. Mensen die van zichzelf houden zorgen goed voor zichzelf. Hoe je dat kunt doen, lees je in mijn e-book Goed zorgen voor jezelf, zo doe je dat. Je kunt het hieronder gratis downloaden. 

Goed zorgen voor jezelf, zo doe je dat

Download hier je gratis e-book Goed zorgen voor jezelf, zo doe je dat en ontvang als bonus inspiratie in je mailbox.

Gelukscoaching

Gun jezelf het allerbeste en haal alles uit jezelf en je leven met gelukscoaching. In 4 weken tijd leer ik jou hoe te leven vanuit je hart en te worden wie je ècht bent. Maar liefst 12 uur lang gaan we samen aan de slag om je leven zo optimaal en leuk mogelijk te maken. Je leert onder andere wat voor jou echt belangrijk is, hoe je omgaat met stress en verwachtingen van andere mensen, hoe je je dromen kunt waarmaken en hoe je meer plezier maakt en je minder bezighoudt met energieverstoorders. Na afronding van het coachingstraject voel je je energieker, positiever en gelukkiger. Meer info over gelukscoaching vind je hier.

Leef vanuit je hart en word wie je ècht bent!

Gezonde voeding voor meer geluk

De afgelopen jaren is het verband tussen voeding en geluk aangetoond. Door ongezonde voeding kan niet alleen je weerstand verlagen waardoor je vatbaarder wordt voor infecties en ziekten, je kunt je ook minder gelukkig en zelfs depressief voelen. Gezonde voeding vergroot je weerstand en je geluksgevoel doordat je darmen, niet voor niets je tweede brein genoemd, communiceren met je hersenen die signalen afgeven via de zogeheten hersen-darm-as. Over gezonde voeding en de invloed op je geluksgevoel, schreef ik het e-book Eet jezelf gelukkig!

Recente artikelen

Ik schrijf positieve artikelen over (glutenvrij) eten, leven en reizen. Alles wat je aandacht geeft groeit, dus focus op positiviteit trekt meer positiviteit aan. Accepteer dat negativiteit bestaat, neem waar, aanvaard en laat los. Je verzetten tegen wat is, is zinloos. Richt je aandacht op het nu, het huidige moment en vraag je af ‘Wat heb ik nu nodig?’ of ‘Waaraan heb ik nu behoefte?’. Niet morgen en niet gisteren, maar nu, op dit moment, het enige moment dat is. Je zult ervaren dat dit altijd positiviteit is. Ontwikkel een positieve levenshouding en voel je energiek en gelukkig!

Moos de bus in de Elzas

Moos de bus in de Elzas

De eerste bestemming tijdens onze eerste roadtrip met Moos de bus, is de Elzas in Frankrijk. En wat is de Elzas leuk!Elzas Vorig jaar gingen we voor het eerst naar de Elzas. Toen we besloten dit jaar een roadtrip te maken door Frankrijk, stond voor mij gelijk vast dat...

Weekmenu 32 – 2020

Weekmenu 32 – 2020

Iedere vrijdag krijg je een weekmenu van me met leuke, makkelijke, gezonde en iets minder gezonde, maar altijd lekkere glutenvrije suggesties voor ontbijt, lunch, diner en/of dessert. Veel kijk,- kook,- en eetplezier!  O, o, pesto Pesto is ontzettend gezond, mits...

Daarom is reizen gezond

Daarom is reizen gezond

Daarom is reizen gezond!   1. Reizen maakt je flexibel. 2. Je leert op jezelf, anderen en het leven vertrouwen. 3. Je leeft in het moment. 4. Nieuwe (reis)ervaringen opdoen is goed voor je brein. 5. Je doet (tijdelijk) afstand van je materiële bezittingen. 6. Je...

Ik ben Jolanda Toet. Na een rampzalige jeugd vol geweld en vijandigheid en zonder liefde en positiviteit, besloot ik dat ik gelukkig wilde en mocht zijn. Ik leerde van mezelf houden en veranderde werkelijk alles in mijn leven. Resultaat? Een energiek, positief en gelukkig leven. En dat gun ik iedere vrouw! Om vrouwen te inspireren en motiveren hun mooiste leven te leven, schrijf ik artikelen over (glutenvrij) eten, leven en reizen en e-books voor een gelukkig leven.
Meer inspiratie