Leven vanuit liefde

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden jolandatoet.nl

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle dienstverlening en producten die door Jolanda Toet worden aangeboden op jolandatoet.nl. Kopers van een product gaan akkoord met deze algemene voorwaarden.

Diensten en producten
Op jolandatoet.nl vind je een overzicht van diensten en producten, een omschrijving van wat koper kan en mag verwachten en de prijs per dienst/product inclusief btw.

Betaling
Betaling van diensten en producten gebeurt via de shop bij aankoop van de dienst of het product. De koper ontvangt na aankoop een factuur.

Herroepingsrecht en annulering
Omdat  Jolanda Toet alleen coaching en digitale producten aanbiedt en geen fysieke producten, vervalt hiermee het herroepingsrecht en annulering en kunnen digitale producten niet geretourneerd worden.

Aansprakelijkheid

Jolanda Toet is op geen enkele manier aansprakelijk voor resultaten en consequenties van dienstverlening en producten alsook voor beslissingen en handelingen van koper. Koper is en blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor zijn/haar handelen.

Auteursrecht

Auteursrecht is van toepassing op alle artikelen, boeken, e-books, online programma’s en alle overige uitingen in woord en beeld van Jolanda Toet. Het is wettelijk niet toegestaan deze te gebruiken voor commerciële doeleinden, dan wel deze te bewerken voor nader gebruik. Voor gebruik van (passages) uit teksten, dient Jolanda Toet uitdrukkelijk en expliciet schriftelijk toestemming te hebben gegeven.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten die Jolanda Toet aanbiedt op jolandatoet.nl.

Jolanda Toet
Westerstraat 10
3016 DH  ROTTERDAM

06 – 29087978
info@jolandatoet.nl.