Avocado gevuld met garnaaltjes, tomaat en wasabi-dressing

Avocado gevuld met garnaaltjes, tomaat en wasabi-dressing

door | Recept

Dit is een toprecept! Supergezond, supersnel, supermakkelijk en supermultifunctioneel. Deze gevulde avocado met garnaaltjes, tomaat en wasabi-dressing is heerlijk als lunchgerecht, maar ook als voorgerecht. Een blijvertje dus, eet smakelijk!

 

Dit heb je nodig

Hoeveelheden zijn afhankelijk van het aantal personen, kies per persoon een hele avocado en pas de hoeveelheid van de overige ingrediënten hierop aan. Ik gebruik zoveel mogelijk biologische ingrediënten.

* Avocado, per persoon een hele.

* Garnaaltjes.

* Cherrytomaatjes.

* Zwarte peper.

* Kwark of yoghurt.

* Mayonaise.

* Wasabi.

Zo maak je gevulde avocado met garnaaltjes, tomaat en wasabi-dressing.

* Halveer de avocado’s en schep de vulling eruit, bewaar, de vulling gebruik je dalijk.

* Halveer de cherrytomaatjes.

* Vul de avocadohelften met in stukjes gesneden avocado, tomaat en de garnalen.

* Bestrooi royaal met zwarte peper.

* Maak een dressing van de kwark of yoghurt met een beetje mayonaise en wasabi naar smaak.

Klaar is keesie, dit wordt een feesie, eet smakelijk!

Goed zorgen voor jezelf, zo doe je dat

Download hier je gratis e-book Goed zorgen voor jezelf, zo doe je dat en ontvang als bonus wekelijks inspiratie in je mailbox.

Sharing is caring!