Basis voor een gelukkig leven

Basis voor een gelukkig leven

door | Leven, Mind

In de afgelopen jaren deed ik onderzoek naar geluk en ontwikkelde ik op basis daarvan een stressreductiemodel; het simplify life stressreductiemodel (binnenkort gratis beschikbaar). Hoe worden mensen gelukkig? Wat betekent dat concreet? En vooral wat maakt mensen gelukkig en wat juist niet? Dit is de basis voor het leven van een gelukkig leven!

Het leven is te ingewikkeld

Een van mijn belangrijkste conclusies is dat het leven van veel mensen veel te ingewikkeld is. Veel te moeilijk. Voor een groot deel doen we dat helemaal zelf (mindset), voor een ander deel zijn omgevingsfactoren- en omstandigheden daarop van invloed. Dat veel te ingewikkelde en moeilijke leven levert vooral stress op; negatieve stress welteverstaan. En die negatieve stress, daarvan worden we ongelukkig, opgejaagd, getergd, we krijgen een korte lont, willen mensen op hun neus meppen, staan gierend van de stress in de rij van de supermarkt (de langzaamste, welke anders?), gaan typefouten maken 😉 en we kunnen er helemaal niets aan doen. Denken we.

Het leven is net zo ingewikkeld als je het zelf maakt

En dat denken we niet goed. Nee hoor, onze denkgeest neemt ons vreselijk in de maling en ons immer om aandacht zeurend egootje doet gezellig mee. Want heej, als we nou eens logisch nadenken?  Hou je vast, dan gaan we de logisch-denken-modus in. We veroorzaken het grootste deel van onze stress zelf. Een chemische toestand in ons hoofd zorgt voor die warrige stressbrei in datzelfde hoofd en in ons lichaam.Dit noemen we mindset. Tot zover is het logisch hè? Maar, nou komt ie… Als het logisch is dat we het grootste deel van onze stress zelf veroorzaken, dan is net zo logisch dat we diezelfde stress zelf kunnen verminderen. Toch? En dan zie je maar dat het leven net zo ingewikkeld is als je het zelf maakt…

Niet goed in je vel

Veel stressproblemen ontstaan doordat mensen niet goed in hun vel zitten. We zijn massaal oververmoeid, overprikkeld, hebben vaak een gebrek aan zelfvertrouwen, vinden de wereld een steeds rottere en onveiliger plek worden en we voelen ons als te vaak uitgewrongen dweilen; leuk jongens, het leven…

De oplossing bestaat, hoezee!

De oplossing bestaat. Als je begint bij het begin, maak je je leven stap voor stap mooier, leuker, energieker, positiever en gelukkiger. Hiervoor begin je met de basis. De basis voor geluk bestaat uit zelfliefde, zelfvertrouwen en een positieve levenshouding. Als je basis op orde is en je goed in je vel zit en blij bent met jezelf en je leven, kun je verder kijken, bijvoorbeeld naar stressreductie (op tal van andere vlakken), naar je geldzaken, troep in je huis en echt nog heel veel meer. Maar je begint met het op orde maken van je basis. Als je over een half jaar gaat verhuizen, begin je ook morgen niet met het inpakken van al je kleding. Begin bij het begin, begin bij de basis en ga vandaaruit verder werken aan jezelf.

Basis voor een gelukkig leven

De basis voor een gelukkig, energiek en positief leven bestaat uit zelfliefde, zelfvertrouwen en een positieve levenshouding. Omdat heel veel vrouwen worstelen met die basis voor geluk, heb ik dit mooie premium programma voor je samengesteld.  Een programma waarmee je meer van jezelf leert houden, je zelfvertrouwen vergroot en een positievere levenshouding ontwikkelt. Na het afronden van dit programma is je leven echt een stuk leuker en mooier. Je voelt je energieker, positiever en gelukkiger. En laat dat nou net de bedoeling van dit premium programma zijn!

Premium programma

Een premium programma is een programma waarmee je op een intensieve en exclusieve manier met jezelf en je leven aan de slag gaat. Het premium programma Basis voor een gelukkig leven bestaat uit drie online cursussen:
>> Hou van jezelf.
>> Vergroot je zelfvertrouwen.
>> Leef positief.

Suprise, suprise

Als tijdelijke bonus krijg je helemaal gratis het online inspiratieprogramma 30 dagen positieve inspiratie cadeau bij het premium programma Basis voor een gelukkig leven. Als dat niet feestelijk is!

Je aanmelden?

Deelname aan het premium programma Basis voor een gelukkig leven kan voor een bedrag van 247 euro inclusief 21% btw. Dat is een korting van maar liefst 44 euro! Je hebt lifetime membership en je ontvangt in één keer toegang tot alle drie de cursussen en tot alle lessen. Je kunt dus helemaal zelf je eigen studietempo bepalen. 

‘Zelfliefde, zelfvertrouwen en positiviteit zijn de basisvoorwaarden voor een gelukkig, energiek en positief leven. Zonder deze basis is het leven een stuk minder leuk en kan het zelfs een kwelling zijn’

15 Tips voor minder stress

Stress is gelukskiller nummer één. Stress maakt ongelukkig, ziek en nog vet ook en dan bedoel ik niet vet gelukkig… Toch ervaren we allemaal stress in ons leven, lekker dan! Wil je meer geluk in je leven? Zorg voor minder stress. Hoe? Nou, zo! Download hier 15 Tips voor minder stress en ontvang wekelijks inspirerende tips voor een nog leuker leven.

Social media

Sharing is caring!