Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Black Friday

door | nov 25, 2022 | Coaching

Black Friday

Jeeee, it’s Black Friday! En ook ik doe meeee!

Black Friday

Om dit heuglijke feit te vieren en ik eerlijk gezegd geen idee heb welk feit, maar iedere dag sowieso een feestje waard vind, heb ook ik megadikke aanbiedingen voor je, joehoeee!

En omdat ik zelf altijd bloedzenuwachtig word van nu moeten beslissen en nu moeten kopen, doe ik jou dat echt niet aan. Deze te dikke aanbiedingen zijn geldig vanaf nu tot en met zondag 27 november, het hele weekend dus.

Grijp nu je kans en meld je nu aan voor 1:1-coaching met megakorting. Op al mijn coaching geef ik korting! Het grote voordeel van 1:1-coaching is dat het exclusieve maatwerkcoaching is speciaal voor jou. We gaan samen aan de slag om (stap voor stap) jouw doel te realiseren. Je kunt hierbij denken aan:

* Je geen zorgen meer maken over de toekomst.
* Lichter leven en de zwaarte van je af gooien.
* Minder stressen en je ergeren.
* Meer energie krijgen, hebben en vooral houden.
* Weer onbevangen gelukkig zijn.

Wacht trouwens niet te lang met je aanmelden, want vol is vol, dat is nu eenmaal zo met 1:1-coaching. Dus haast je snel en meld je nu aan met megadikke Black Friday-korting. Dan zie of spreek ik je snel!

Wil je je door mij laten coachen met korting? Reserveer dan nu. Dit is de laatste aanbieding tot misschien wel volgend jaar Black Friday en ook dat is niet zeker. Wat wel zeker is, is dat ik tot november 2023 zeker geen korting geef op 1:1-coaching. Wil je je wel laten coachen, maar pas in februari, april of juni om maar iets te noemen? Dat kan! Aanvang van alle coaching die je nu reserveert vindt plaats vanaf januari 2023, simpelweg omdat ik eerder geen ruimte heb in mijn agenda.

Mijn actuele aanbod vind je hier.

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@jolandatoet.nl. En vermeld je telefoonnummer als je wilt dat ik je bel.

 

Gratis e-book Leven vanuit liefde

Met dit gratis e-book wil ik je op weg helpen naar een leven vanuit liefde; een leven zonder angst, haat, geweld en ziekmakende stress.

Een leven waarin je voluit kunt en mag zijn wie je werkelijk bent en waarin je in liefde en volledige vrijheid jouw leven mag leven. Stap vandaag nog uit je angst en leef vanuit liefde!