Boeken mei 2020

Boeken mei 2020

door | Leven

In dit blog geef ik je mijn persoonlijke boekentips; boeken over Food, Lifestyle en Travel die ik echte aanraders vind om te lezen.

Lekker lezen

Ik ben dol op lezen en lees behoorlijk veel en heb de omslag van mijn e-reader helemaal stuk gelezen (zie foto bovenaan dit blog). Hier deel ik graag mijn boekentips op het gebied van leefstijl, voeding en reizen met je. Boeken die ik echte aanraders vind om te lezen omdat ze leerzaam, interessant of hartstikke leuk zijn. Ik wens je heel veel leesplezier!

 

 

Uit het leven gegrepen

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit blog leuk, grappig, interessant of mooi? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit blog wilt delen!

Sharing is caring!