Boeken van juli 2020

Boeken van juli 2020

door | Lifestyle

In dit maandelijks terugkerend blog geef ik je mijn boekentips. Heel veel leesplezier!

Lekker lezen

Ik ben dol op lezen en deel hier graag mijn boekentips met je. Deze maand heb ik extra veel fijne en zeer uiteenlopende boeken voor je verzameld,omdat het voor veel mensen (bijna) vakantie is en natuurlijk omdat lezen lekker, leuk en stressverlagend is. Ik wens je heel veel kijk-, kies- en leesplezier! 

Meer lifestyle

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit blog leuk, grappig, interessant of mooi? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit blog wilt delen!

Sharing is caring!