Bloembollenvelden in en rond Lisse

Bloembollenvelden in en rond Lisse

door | Nederland, Reizen

We waren al jaren van plan om erheen te gaan en eindelijk kwam het er dan echt van; we bezochten de bloembollenvelden in en rond Lisse!

In de bloemetjes

Eindelijk gingen Martin en ik dan naar de bloembollenvelden in en rond Lisse. Dit uitje stond al jaren op onze bucket list en nu we er geweest zijn willen we weer! En meer! Want o, o, o, want zijn die velden vol kleurrijke en geurige (jammie en niet alleen de narcissen, maar ook de tulpen!) prachtig mooi. Voor iedereen die om welke reden dan ook niet in de gelegenheid is naar Lisse af te reizen, maakte ik foto’s. Een selectie daarvan zie je hier. Kijk op Instagram als je meer foto’s van me wilt zien. Dit keer zal ik je niet vermoeien met eindeloos ‘ooooowwww en aaahhhh, hoe prachtig, mooi-commentaar’. Dus schenk een kop thee in, ga lekker zitten en geniet van deze immense wonderschone kleurenpracht. Want wat is Nederland mooi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goed zorgen voor jezelf, zo doe je dat

Download hier je gratis e-book Goed zorgen voor jezelf, zo doe je dat en ontvang als bonus inspiratie in je mailbox.

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit blog leuk, grappig, interessant of mooi? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit blog wilt delen!

Sharing is caring!