Jolandatoet.nl

Coronabeleid; Wat kun je verwachten?

door | Politiek

Wat kunnen we verwachten van het huidig coronabeleid?

 

In mijn artikel Uitslag…beschreef ik mijn verwachting over de gevolgen van het coronabeleid van het huidig kabinet. Vandaag bekijk ik wat er nu al, nog geen 3 weken na de verkiezingen, gebeurt met die verwachting.

Coronabeleid of Covid-19

Ik heb het hier over het huidig coronabeleid en niet over Covid-19. Covid-19 is het virus, het huidig coronabeleid is iets heel anders. Ik heb het hier dus uitdrukkelijk niet over het ontkennen van Covid-19 en ik beweer ook niet dat mensen hiervan en hierdoor niet ernstig ziek kunnen worden, want dat kan en gebeurt namelijk wel.

Meer artikelen?

Ik krijg behoorlijk wat vragen van lezers. Ook zie ik zelf heel veel dingen waarover ik wil schrijven. Maar… eerlijk is eerlijk, momenteel kan ik er niet tegenaan schrijven. Er gebeurt zo ontzettend veel! Ik blijf zeker schrijven over politiek en politiekgerelateerde zaken en ik blijf ook mijn persoonlijke mening hierover geven op dit blog.

Verwachting kabinetsformatie

In mijn vorige artikelen schreef ik dat ik een kabinet verwachtte van VVD, D’66, CDA en CU. En dat komt er ook! CU is er slechts voor het vullen van de zeteltjes en niet meer dan dat, maar dat weet iedereen. Weer een kabinet dus dat bestaat uit de partijen van het partijkartel net als de afgelopen 40 jaar. Dat is nu anno 2021 nog net even een tikkie erger door de komst van angstaanjagend Schwab-aanhanger Sigrid Kaag (zie hiervoor mijn eerdere artikelen). Ook  Mark Rutte en Wopke Hoekstra zijn aanhangers van deze Klaus Schwab die absolute heerschappij, macht en controle wil over jou en mij.

Dat Sigrid Kaag, Wopke Hoekstra en Mark Rutte daadwerkelijk begonnen zijn met Build Back Better, terecht ook weergegeven als 6uild 6ack 6etter is geen toeval. En voor degenen die dat niet weten; 666 is het getal van de duivel. Laat nou toevallig mijn Nederlandse lievelingswoord hexacosioihexecontahexafobia zijn wat betekent angst voor het getal 666 oftewel angst voor de duivel.  Jammer voor Sieg; ik ben voor de duvel niet bang, zelfs niet voor Sieg!

Dit olijke trio is afgelopen week begonnen met hun act in de eeuwigdurende klucht rondom Pieter Omtzigt, het Omtzigtdebat oftewel #debatomtzigt. Geloof het of niet, ik heb het hele debat gezien. Tot 03.15 uur ja. Eindelijk, middenin de nacht rond 03.00 uur werd voor iedereen duidelijk dat Sigrid Kaag, Wopke Hoekstra en Mark Rutte dit urenlange theaterstuk vol schijndemocratie nodig hadden om vrolijk verder te kunnen regeren. De drie musketiers zullen aangevuld worden met het ‘achterlijke broertje’ CU, puur en alleen om zeteltjes in het kabinet op te vullen met zachte en vooral natte windjes die helemaal niemand zal opmerken. Een aanslag op de democratie dit ellenlange geneuzel op jouw en mijn kosten en puur kiezersbedrog.

Een echte aanslag op de democratie mocht je denken dat die nog bestaat in Nederland. Ook mijn eerdere artikel De leugen regeert blijft jammerlijk actueel… Over tot de orde van de dag, op naar de overige verwachtingen die voortvloeien uit het huidig coronabeleid.

Verwachtingen huidig coronabeleid

Ik kijk hier stapsgewijs terug op een aantal van mijn eerdere verwachtingen. De verwachtingen waarop ik nu niet terugkom, komen een andere keer in een ander artikel aan bod.

 • Semi-permanente lockdowns vanwege nieuwe virussen, mutaties en alles wat erbij gesleept wordt. Hiervoor bestaan concrete plannen, waarbij je af en toe een worst wordt voorgehouden om al te heftig verzet te voorkomen. Denk aan georganiseerde en volledige gecontroleerde ‘vakanties’. Mijn voorspelling voor 2021; aan banden gelegde ‘vrijheid’ vanaf medio juni/juli, nieuwe harde lockdown met avondklok vanaf medio september voor minimaal 5 maanden om ondernemers en MKB echt hard te kunnen raken.

Deze verwachting is op dit moment keiharde realiteit. Niets meer en niets minder. En mijn verwachting over aan banden gelegde vrijheid moet je eerder later in het jaar verwachten of zelfs helemaal niet, dan vroeger in het jaar. Er wordt zowel door Hugo de Jonge, Mark Rutte, Ernst Kuipers, Diederik Gommers en de fantasten van het RIVM gesproken over een lockdown tot na de zomer…

Het is maar dat je het weet. Wat mij trouwens al lang geleden opviel en jou hopelijk ook opvalt of gaat opvallen, is dat steeds weer dezelfde mensen dezelfde ‘voorspellingen’ doen in de media. Voorspellingen die nooit gebaseerd zijn op feiten (dat heb ik echt voor je uitgezocht!) en die dus ook nooit uitkomen. Wil je meer weten over het bizarre naar de hand zetten van cijfers, ook wel manipulatie genoemd? Kijk dan eens op de website van Maurice de Hond.

 • Vaccinatieplicht, VVD en D’66 hebben dit al aantoonbaar vastgelegd.

Er wordt nog steeds gesproken over vrijwillige vaccinaties, maar hee, hoe vrijwillig is vrijwillig als je straks niet meer zonder vaccinatie naar de supermarkt kunt? Bovendien zijn verplichte vaccinaties wettelijk verboden.

Mensen die anderen willen verplichten tot vaccinatie, zijn wat mij betreft niet goed bij hun hoofd, helemaal van het pad af, niet goed snik en ze tikken niet. En ja, dat is een oordeel.

Realiseer je als jij tot deze mensen behoort, dat jij het zelf ook niet op prijs zou stellen als iemand anders jou iets zou verplichten. Stel je nu eens voor dat er volgend jaar een plicht komt om alle jonge vrouwen en mannen tot 35 jaar onvruchtbaar te maken? Of dat je verplicht bent chemicaliën te drinken? Dat we jouw (klein)kind iedere dag in het gezicht rochelen? Dat je te pas en te onpas aangerand mag worden, omdat bepaalde mensen vinden dat dat moet kunnen? Dit zijn absoluut en 100% absurde voorbeelden van me, maar dat is het verplicht willen laten vaccineren van mensen ook!

 • Verplicht vaccinatiebewijs en over het hoe en waarom dit nu opeens coronapaspoort heet, binnenkort meer…

Een Europees verplicht vaccinatiebewijs is in de maak (ligt al lang klaar) en komt eraan…

 • Continuering van de avondklok en de mogelijkheid deze ook overdag in te zetten, waarbij toegang tot de openlucht oftewel je eigen tuin verboden Is wettelijk vastgelegd en direct toepasbaar.

De avondklok is er inderdaad nog steeds. De avondklok zou na 3 weken worden opgeheven, als eerste van deze ‘uitzonderlijke’ maatregelen. Nu, bijna 3 maanden later is ie er nog! O ja, ene Grapperhaus vindt dat we em ook moeten houden, omdat ‘we er nu aan gewend zijn’. Het kost mij echt grote moeite om deze enge man niet eens keihard op zijn muil te slaan!

 • Huurverhogingen conform die van de afgelopen jaren.

Zijn al aangekondigd voor een groot deel van de huurders. Wel heel fijn *sarcasme aan* de huurverhoging bedraagt in 2021 ‘slechts’ 2,4% (vrije sector). Bij een huur van € 1.200 per maand is dat € 28,80 per maand en dus € 345,60 per jaar. Schijntje en ach, je kunt toch niet met vakantie…

 • Verplichte PCR-testen, ondanks het feit dat wetenschappelijk is aangetoond dat deze niet werken en nooit ontwikkeld en bedoeld zijn voor het vaststellen van virussen.

Verplichte PCR-testen komen eraan, net als de rechtszaken tegen het gebruik van die testen, simpelweg omdat ze nooit bedoeld zijn voor het aantonen van welk virus dan ook.

 • Meer ‘welvaartsziekten’ door chronische en negatieve stress door de gevolgen van de coronamaatregelen in combinatie met een ongezonde leefstijl.

Gaat onverminderd voort en door, ook omdat ziekte verworden is tot verdienmodel en gezondheid niets oplevert voor big pharma. Binnenblijven, niet (in groepsverband) kunnen sporten, te weinig bewegen, gezonde voeding onbetaalbaar maken en ongezonde lekker goedkoop, natuurgebieden en parken sluiten en vooral negatieve en chronische stress doen juist dat waar big pharma z’n centjes mee verdient; mensen ziek, slap en depressief maken, zodat ze afhankelijk zijn en vooral blijven van medicatie en zorg.

 • Nederland vol met zogenaamd milieuvriendelijke en groene windmolens en zonneparken waarvoor onze kinderen misschien nu alvast een oplossing kunnen bedenken als zij onze troep over 15 tot 20 jaar moeten opruimen. Windmolens gaan namelijk maximaal 20 jaar mee…

Plaatsing van spuuglelijke windmolens gaat door. Volledig zinloos, zo lang de kap van regenwoud doorgaat. Dieptriest dit verhaal over de kap van regenwoud van een gebied zo groot als Nederland. O ja, dit artikel komt van Nu.nl en niet van een in jouw ogen mogelijke wappie-website…

 • Verplichte PCR-testen en quarantaineplicht voor kinderen.

Wordt aan gewerkt. Er ligt echt een plan om alle schoolgaande kinderen iedere dag opnieuw te onderwerpen aan een, voor ieder kind in de basisschoolleeftijd, verplichte (!) PCR-test.  Quarantaineplicht voor kinderen, hun hele schoolklas en gezinsleden is er al…

Kijk als je (klein)kinderen hebt, ook eens op deze website; Vrijnaarschool.nl.

 • Tijdens of direct na invoer van de vaccinatieplicht voor volwassenen, zal ook die voor kinderen er 100% zeker komen.

Wordt aan gewerkt. Mocht je nou denken dat dat raar is, omdat kinderen hoe dan ook niet gevaccineerd hoeven worden, omdat ze niet besmettelijk zouden zijn, je hebt gelijk. Indoctrinatie gaat stap voor stap om jou niet al te zeer overstuur te maken…

Het vaccin wordt nu getest op kinderen en zelfs op baby’s van 6 maanden oud! En ja hoor, er wordt echt serieus gesproken over een vaccinatieplicht van 12 tot 15 jarigen.

Drie keer raden welke leeftijdsgroep er daarna volgt.. Precies ja, die van de 4/5 tot 12 jarigen (basisschoolleeftijd) en daarna komen echt de baby’s en peuters aan de beurt en volgt de leeftijdscategorie 0 tot 4/5 jaar.

Wagelijk en echt iets om NU voor in actie te komen. Doe je het niet voor jezelf? Doe het dan voor je (klein)kind!

 • Meer lockdowns door ‘overbelasting van de zorg’, ook op warme zomerdagen, tijdens hittegolven en winterse weekenden.

Deze lijkt zo gek, absurd en niet van deze tijd. Maar helaas, actueler kon ik deze verwachting niet maken… Moet je dit zien; Reddingsbrigade spreekt zorgen uit over ontbreken goede voorbereiding strandwachten.

Ook dit artikel komt niet uit de wappie-hoek, maar van het ‘zeer betrouwbare’ Nu.nl. Denk nou niet dat dit soort berichten zomaar uit de lucht komt vallen. Hiermee word je nu vast voorbereid dat je aankomende zomer niet meer naar het strand mag (en ook niet naar een meer of watterijk gebied), omdat dat niet veilig zou zijn. In mijn artikel Democratie gaf ik in mijn optiek behoorlijke gekke voorbeelden om Nederland binnen te houden. En ja, dit is net zo gek, absurd en onwerkelijk, maar binnenkort mogelijk realiteit…

 • Minder fysieke winkels, horecagelegenheden en uitgaansmogelijkheden, meer faillissementen en digitalisering.

Is al een feit. Het aantal faillissementen neemt steeds verder toe. En als je dan denkt dat mijn zorg daarover is dat ik niet op een terras kan zitten, sla je de plank volledig mis! Mij gaat het hierom:

Het aantal uitkeringsgerechtigden, oftewel mensen die afhankelijk worden en volledig zullen zijn van de overheid neemt langzaam maar zeker toe. Daarvoor moet een groot deel eerst het ‘eigen vermogen’ opeten, oftewel hun huis verkopen en eventuele overwaarde gebruiken als leefgeld. Als je geen vermogen meer hebt en geen inkomen, benje genoodzaakt je hand op te houden bij de overheid.  En precies dat is een angstaanjagend, horrorscenario. Na deze groep, volgt namelijk de volgende groep… En daarna de volgende… We komen allemaal aan de beurt, ook jij en ik. En dat allemaal onder de noemer Build Back Better en onderdeel van The Great Reset. De duivelse dans om de macht is in de nacht van 1 op 2 april 2021 echt begonnen…

 • Vernieling van natuurgebieden in Nederland.

Gaat ‘gewoon lekker’ verder. Een beschermd bosgebied kappen in Nederland, gebeurt. Helaas is dit eerder regel dan uitzondering…

 • Reizen binnen Europa alleen onder opgelegde strikte voorwaarden.

Wordt aan gewerkt. Lekker hoor, ‘op verkansie’ naar een ‘luxe-resort’ op Rhodos waar je niet vanaf mag, je geen lokale ondernemers mag en kunt steunen, want alleen eten in de vreetschuur van het complex en hutje mutje op elkaar met gevaccineerden en handdoekje leggen, niemand zeggen spelen. Heerlijk! Voor een heel klein clubje mensen zeker. Maar veilig, mwaaah, dat valt te bezien…

 • In je up eenzaam en alleen dood gaan vanwege de coronamaatregelen die zullen blijven.

Is nog steeds zo, geen ontheffing van de avondklok voor een bezoek aan zeer ernstig zieken…

 • Bangmakerij voor en over alles wat nodig is mensen te onderdrukken, dwingen en monddood te maken. Maar monddood is niet hersendood, dus blijf zelf nadenken en laat je niet bang maken voor het leven!

Bangmakerij voor de 5e, 23e en 88e golf, de Bretoense variant, het leven, de dood en vooral de mensheid zelf…

Ik heb gegierd van het lachen om de zogenaamde Bretoense variant. Hilarisch jongens, deze variant kan niet worden opgespoord door de PCR-test. Ik vond em zo goed bedacht en ik neem het mezelf eigenlijk een beetje kwalijk dat ik deze zelf niet verzonnen heb. Vooral het deel van het aanpassen van reagentia bij PCR-testen. Reagentia zijn stoffen die chemische reacties veroorzaken. Als je die aanpast in de PCR-testen, krijg je wèl het door de overheid gewenste resultaat; meer positieve testen…

Briljant bedacht, maar helaas voor de overheid echt 100% in strijd met de menselijkheid, de mensenrechten en nog heel veel meer dingen, waaraan gerenommeerd advocaten momenteel hard werken om dit te stoppen.

 • Verdeeldheid in Nederland; nog meer dan nu door het dwangmatig opleggen van vaccinatieplicht e.d. en het verzet dat dit zeker teweeg gaat brengen. Verdeeldheid tussen mensen die wel en mensen die niet gevaccineerd zijn, zorgt voor enorme problemen.

En ook dit plan; het zaaien van zoveel mogelijk verdeeldheid tussen mensen verloopt volledig volgens wens. Als mensen tegen elkaar opzetten het doel is, dan lukt dat meer dan uitstekend! Als mensen tegen elkaar opzetten niet het doel zou zijn, zou het niet gebeuren…

Wat kun je doen?

Lees, laat je niet bang maken en denk zelf na!

Lees!

Lees en ga er niet zomaar vanuit dat alles klopt wat geschreven wordt. Ook de beelden die getoond worden in het NOS journaal zijn niet DE beelden… Lees en kijk ook op alternatieve media. Google bijvoorbeeld Twitter of Facebook museumplein, dan kun je via Twitter of Facebook (ook als je geen account hebt) alles zien wat er tijdens demonstraties op bijvoorbeeld #museumplein of #malieveld gebeurt. Er zijn verschillende live streams; mensen die live in beeld brengen hoe het er aan toegaat bij zo’n demonstratie. Echte, live beelden die niet gemanipuleerd worden.

Onze koning spreekt zich uit

En waarom zien wij dit filmpje nou niet in de mainstream media? Omdat men dit soort dingen niet wil laten zien… Bekijk hier een filmpje van koning Willem Alexander over dat de coronapandemie niet gebruikt mag worden om vrijheden en mensenrechten af te nemen. Lees en kijk zelf.

Laat je niet bang maken!

Niet door de cijfers, ze kloppen niet, maar worden gemanipuleerd. Laat je niet onder druk zetten met woorden ‘als je nu je prikje weigert, sta je achteraan in de rij’. So what? Ik heb een ernstige hartafwijking en sta mijn prikje graag af! En nee, het ligt niet aan jou en mij dat we nu nog steeds in lockdown zitten. Wij houden ons massaal wel goed aan de maatregelen! Het ligt echt aan de overheid!

Laat je ook niet bang maken door negatieve berichten over vaccins, maar realiseer je wel dat vaccins niet voldoende getest zijn, omdat ze pas kort bestaan. Testresultaten over langere termijn bestaan gewoon nog niet en dat is precies de reden dat helemaal niet bekend is of ze wel veilig zijn. Er zijn geen bijwerkingen bekend op de langere termijn wat zogenaamd ‘betrouwbare’ politici hierover ook beweren. Degene waarvan je vandaag denkt dat hij of zij betrouwbaar is, blijkt morgen volledig onbetrouwbaar… Niet iets om bang over of voor te zijn, wel iets om heel goed over na te denken.

En realiseer je heel goed dat als je je laat vaccineren je echt niet weet wat de gevolgen hiervan zijn.

Denk zelf na!

Denk zelf na. Ook over hoe jij in het leven staat en wil staan. Wat wil je later tegen je (klein)kinderen kunnen zeggen? ‘Ik dacht dat de overheid het beste met ons voorhad, liep slaafs achter de massa aan en daarom zitten we nu gevangen in een leven dat we nooit wilden?’ of ‘Ik deed onderzoek, bleek een leider en geen volger, nam initiatief en actief deel aan het verzet en daarom leven we nu in vrijheid?’. De keuze is aan jou…

Verzetsstrijder

Ik ben geen volger, nooit geweest ook. Lijdzaam toezien hoe dit land steeds verder kapot gaat, ik kan het niet en ik wil het vooral niet. Daarom neem ik actief deel aan het verzet, hier op dit blog, maar ook achter de schermen. En ja, ik hou me daarbij aan de coronamaatregelen.

Ik doe wat ik doe voor een vrij Nederland; een land waarin iedereen zonder beperkende maatregelen en volgens zijn eigen normen, waarden en overtuigingen mag en kan leven. Leven vanuit liefde en vrijheid voor iedereen. Leef vanuit je joy!

Hi, ik ben Jolanda Toet!

Op dit blog schrijf ik over het en mijn leven vanuit mijn levensmotto ‘Leef je joy!’.

Met mijn artikelen wil ik jou inspireren je allermooiste leven te leven en je niet te laten intimideren, kleineren, chanteren of monddood maken, maar van iedere dag een feestje te maken. Leef je joy, juist nu!

Maak er iets moois van vandaag!

Wil je iets met me delen? Stuur een e-mail naar: leefjejoy@jolandatoet.nl.

Categorieen

Alle artikelen over politiek