Daarom is reizen gezond

Daarom is reizen gezond!

 

1. Reizen maakt je flexibel.

2. Je leert op jezelf, anderen en het leven vertrouwen.

3. Je leeft in het moment.

4. Nieuwe (reis)ervaringen opdoen is goed voor je brein.

5. Je doet (tijdelijk) afstand van je materiële bezittingen.

6. Je leert omgaan met onverwachte gebeurtenissen.

7. Reizen geeft energie.

8. Je leert tegenslagen accepteren en loslaten.

9. Je doet continu aan geheugentraining.

10. Reizen maakt gelukkig.

Jolandatoet.nl Food, Lifestyle & Travel

Ik ben Jolanda Toet. Na een rampzalige jeugd vol geweld en vijandigheid en zonder liefde en positiviteit, besloot ik dat ik gelukkig wilde en mocht zijn. Ik leerde van mezelf houden en veranderde werkelijk alles in mijn leven. Resultaat? Een energiek, positief en gelukkig leven. En dat gun ik iedere vrouw! Om vrouwen te inspireren en motiveren hun mooiste leven te leven, schrijf ik artikelen over (glutenvrij) eten, leven en reizen en e-books voor een gelukkig leven.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit blog leuk, grappig, interessant of mooi? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit blog wilt delen!

Sharing is caring!