De leukste en eerlijkste; meld je nu aan

De leukste en eerlijkste; meld je nu aan

door | Leefstijl

 Meld je nu aan en ontvang wekelijks inspiratie in je mailbox; over de leuke, maar ook over de shitty zaken van het leven.

 

Meld je aan voor inspiratie in je mailbox

De nieuwsbrief van Jolanda Toet Health Company; de leukste en de eerlijkste.

Wat kun je verwachten?

Iedere week op donderdag (althans dat is de bedoeling) verstuur ik inspiratie in je mailbox. Hierin schrijf ik over gezonde en minder gezonde voeding (bij mij geen taart met verpletterde katchapuchiebonen uit Bolivia met losgeslagen hakadoekiebodem volgens de laatste trends in Parijs, bleeeeh), over leefstijl, over mindsetgerelateerde onderwerpen en over (glutenvrij) leven in al zijn facetten. 

Ook voor mensen met darmtoestanden

Inspiratie in je mailbox is er ook voor mensen met darmproblemen- en toestanden. Niet om gezamenlijk lekker te jammeren over ons lot, wel omdat ik je eerlijke informatie wil geven over wat er gebeurt of kan gebeuren als je leeft met darmaandoeningen. Omdat ik vind dat wij (ik ben een glutenvrije variant) gewone mensen zijn die zo gewoon mogelijk willen meespelen in de gewone maatschappij, is deze inspiratie er voor iedereen. Ik breng onderwerpen aan de orde die voor iedereen interessant zijn.

Soms of zeg maar, best vaak, is het leven kak

Voor mensen met darmproblemen om ze zomaar even in een simpele zin te betitelen, is het leven soms en soms best vaak, kak. Letterlijk kak. Het is niet leuk om op je werk of op straat ‘ongelukjes’ te hebben zoals ze zo vaak genoemd worden. En om het maar even te zeggen zoals het is; het is ook zwaar kak om in je broek te kakken omdat je te laat bent voor de wc.

Eerlijk

Of middenin een restaurant kotsen, da’s ook geen pretje. Offe de wc wel net halen, maar er in de fractie van die vreselijke seconde achterkomen dat je niet alleen moet overgeven, maar ook acuut aan de diarree gaat. Hoe gek is het trouwens dat je hersenen dan automatisch ‘kiezen’ voor overgeven, waardoor die diarree zijn weg vindt via je broekspijpen? Dit is wat veel mensen met darmproblemen overkomt in het dagelijks leven.

Leuk

En nee, dat is niet leuk. Dat is kak! Maar, ik wil hierover op een zo leuk mogelijke manier schrijven. Zonder schaamte. Eerlijk. Zodat we kunnen relativeren, mogelijke oplossingen kunnen bedenken en er in ieder geval samen om kunnen lachen. Dat maakt het leven leuker.

Inspiratie in je mailbox

Inspiratie in je mailbox gaat niet alleen over poep. Inspiratie in je mailbox inspireert je om je allermooiste leven te leven. Zo dicht mogelijk bij jezelf te staan. Alles uit jezelf en je leven te halen. Zodat je, ongeacht of je wel of geen darm-, lever-, of maag of andere aandoening hebt, met scheve benen, een dikke kont, je grijze uitgroei en alles wat jou jou maakt een energiek, vrolijk, positief en vooral gelukkig leven kunt leven. Meld je nu aan! Bevalt het je toch niet zo goed, dan meld je je toch gewoon weer af?

 

 

Let’s get inspired!

Wil jij wekelijks een e-mail ontvangen met inspiratie voor en over voeding, glutenvrij eten en het leven? Meld je dan aan voor Inspiratie in je mailbox.

 

Sharing is caring!