Jolanda Toet Health Company

Een-op-eencoaching

 

 

Wil jij

√ Minder stress in je leven?

√ Uitvogelen wat je ècht wilt?

 Je doelen bereiken?

√ Meer tijd voor jezelf?

√ Een ontspannen en relaxt leven?

 

√ Vaker nee zeggen en dat heel gewoon vinden?

√ Je minder ergeren aan kleine dingen?

√ Iets in je leefstijl veranderen?

√ Altijd en overal jezelf durven zijn?

√ Je leven in balans brengen?

Dan is een-op-eencoaching echt iets voor jou!

Ik kan je ondersteunen en helpen door samen met jou te kijken naar wat jij wilt in je leven, wat je wensen en dromen zijn en hoe je die kunt verwezenlijken. Daarbij kijk ik naar wat jou daarbij helpt en wat juist niet, denk hierbij ook aan destructieve gedachtenpatronen of gedragingen. We vervangen destructieve patronen door constructieve die je verder helpen je doelen te bereiken.

We bekijken samen hoe jij (weer) jij kunt worden. Vaak raken we onszelf onderweg in het leven kwijt. Soms weten we nog vaag wie we zijn en wat we ooit leuk vonden, maar hebben we het nu gewoon te druk met andere dingen, waardoor we niet of nauwelijks aan onszelf toekomen. Met een-op-eencoaching maken we hier een einde aan en bekijken we ook hoe ook jij voldoende tijd voor jezelf kunt maken in jouw drukke leven.

Samen onderzoeken we waar jouw hart ligt, wat echt bij je past, wat jou energie geeft en hoe je tijd kunt vrijmaken voor jezelf en jouw behoeften. Je gaat vanuit je hart leven en dat is het mooiste wat er is! Als je vanuit je hart leeft, doe je namelijk dingen die bij jou passen. Stap voor stap gaan we aan de slag met jouw leefstijl en die punten waar het bij jou wringt, schuurt of gewoon niet of minder lekker loopt.

Mijn expertise ligt bij stress, positieve psychologie, orthomoleculaire voeding, zelfliefde en authenticiteit. Met mijn enthousiasme, levenservaring en kennis en kunde help ik jou graag het beste uit jezelf te halen en je authentieke zelf te zijn, waardoor je leeft vanuit je hart, de beste versie van jezelf wordt en daardoor meer energie, positiviteit en geluk ervaart in je leven.

Zo werkt een-op-eencoaching

Heb je interesse in een-op-eencoaching? Hartstikke leuk! Laten we eerst met elkaar kennismaken om te kijken of we een klik hebben en of ik jou kan helpen met jouw wensen, behoeften en doelen. Zo werkt het:

1. Stuur me een e-mail voor het maken van een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

2. Ik bel jou op de afgesproken datum en tijd om kennis te maken en om te bespreken of ik jou passende ondersteuning kan bieden.

3. Na afloop van het gesprek heb je een goed beeld wat ik jou kan bieden, het aantal consulten wat nodig is om je doel te behalen en de kosten die hieraan verbonden zijn en is het aan jou om te beslissen of je door mij gecoacht wilt worden.

4. Wil je door mij gecoacht worden? Dan maken we een afspraak en gaan we beginnen met het coachingstraject dat volledig is afgestemd op jouw wensen, behoeften en doelen.

 

Ik ben Jolanda Toet en ik vind het een grote eer als ik jou mag coachen naar een energiek, positief en gelukkig leven!

Een-op-eencoaching

>> Voor alle vragen die met jou en je leven te maken hebben.

>> We werken intensief samen aan jouw doel.

>> Ook voor het verwerken van vervelende en/of traumatische gebeurtenissen uit je verleden.

>> Stap voro stap samen aan de slag.

>> Het doel van een-op-eencoaching; meer energie, positiviteit en geluk in jouw leven.