Ei met zalmeitjes

Ei met zalmeitjes

door | Borrel, Gezond, Glutenvrij, Recepten, Snel, Vis

Een ei hoort erbij en dat geldt zeker ook voor deze eieren met zalmeitjes! Supersnel klaar, lekker bij de borrel en bij het ontbijt.

Ingrediënten voor 4 eieren

Eieren, 4.

Zalmeitjes, potje.

Zo maak je het

1. Kook de eieren in circa 8 minuten hard, laat schrikken en pel ze.

2. Halveer de eieren en leg op een bord of schaal.

3. Verdeel de zalmeitjes over de eieren.

N.B. Doordat de zalmeitjes veel smaak hebben en zout zijn, heb je geen extra zout  of peper nodig. 

Supersnel klaar; eet smakelijk!

Eieren met zalmeitjes zijn niet alleen lekker bij de borrel, maar ook bij het ontbijt. Verrukkelijk met een groot glas versgeperst sinaasappelsap. Puur geluk!

Meer lekkere ontbijt- en brunchrecepten

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit gerecht lekker? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit recept wilt delen!

Sharing is caring!