Jolanda Toet Health Company

Geluk, voeding & gezondheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ervaringen met Jolanda Toet

Op deze pagina vind je ervaringen van mensen met de producten van Jolanda Toet. Vanwege vertrouwelijkheid en integriteit heb ik de namen gefingeerd. Alle reacties zijn echt.
Geef jij een review op een product? Weet dan dat ik nooit jouw echte (volledige) naam publiceer en dat je volledig anoniem kunt deelnemen aan cursussen als je dat wilt. Op geen enkele manier maak ik gegevens over jou bekend en ik verkoop ze ook niet. 

Petra:
‘Ik had het niet verwacht, maar door de cursus Leef positief kijk ik ècht anders naar de wereld en zie ik dingen echt veel positiever. Ik ben nog bezig met de cursus en wil nog veel meer leren over positiviteit. De cursus is anders dan ik dacht; diepgaander en ik leer nu ook omgaan met de minder leuke dingen in het leven’.

Marianne:
‘De modules bestuderen en de opdrachten maken doen mij ook veel goeds en geven mij ook inzicht waardoor ik me rustiger voel’.

Hanny:
‘Jij bent mijn mentale hulp op afstand, en ik ben blij met je!!’

Suzanne:
‘Het hebben van inzicht is zo fijn. Dankjewel daarvoor’.

Danielle:
‘Hoewel het nog wel jaren gaat duren voordat dit een plekje heeft, is in ieder geval het begin gemaakt. Dankjewel!’

Angelique:
‘Ik vind de cursus fijn en ervaar het bijna als een cadeautje voor mijzelf. Bewuster naar mij kijkend hoe ik dingen doe,
 ervaar en bovenal wat ik daar zelf eigenlijk van vind. Soms wel confronterend maar dat is oke’.

Miranda:
‘Ik ben heel blij met de cursus! Ik vind het best confronterend op sommige momenten. Ik heb heel lang een leven geleid waarvan ik dacht dat ik andere mensen gelukkig maakte, maar mezelf niet. Ik merk dat ik veel meer voor mezelf kies’.

Patricia:
‘Keep up the good work!’.

Bianca:
‘Wat valt er veel te leren van jouw kracht en kwetsbaarheid’.

Amanda:
‘Jij bent een ster in de ogen openen op het juiste moment, dankjewel daarvoor!’.

Marga:
‘Je zet me aan om over dingen na te denken’. 

Wilma:
‘Jolanda, jij bent mijn inspiratiebron!’.

Sandra:
‘Jouw enthousiasme werkt zo aanstekelijk’. 

Irma:
‘Hier leer ik zo ontzettend veel van’. 

Jacqueline:
‘Dankjewel Jolanda. Je hebt me de afgelopen dagen geholpen om te herstellen van mijn dip’. 

Anja:
‘Ik dacht altijd dat ik de enige was. Ik ben seksueel misbruikt en ik vind het zo fijn dat je dit moeilijke onderwerp ook aan de orde brengt, echt bedankt. xxx’. 

Katja:
‘Wat jij doet is zo mooi en waardevol, dat wilde ik je even laten weten’. 

Ramona:
‘Mooi geschreven Jolanda! Ik was verbaasd van de ernst van jouw verhaal, verrast over de vlotheid waarmee het geschreven is en helemaal blij met het einde van het boek en de manier waarop jij met jouw verhaal omgaat!
Het boek is vlot geschreven, blijft niet eindeloos hangen in de negatieve ervaringen maar is echt een hoopgevend verhaal geworden. Eigenlijk jammer dat je het moest schrijven, hiermee bedoel ik dat het jammer is dat jij de aanleiding van dit boek moest beleven. Maar goed dat je het gedaan hebt! Het leest vlot weg en voor het eerst heb ik een “positief” gevoel na het lezen van dergelijk verhaal.