Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Focus in 2023

door | jan 6, 2023 | Geluk, Persoonlijk

Focus in 2023

Een aantal mensen vroeg mij wat mijn goede voornemens of intenties zijn voor 2023. Komen ze!

Goede voornemens

Ook ik heb intenties of goede voornemens voor 2023. Ik noem dat zelf mijn focus in 2023. Door e.e.a. concreet te beschrijven is het iets dat ik nu, op dit moment, al doe en leef. Het is een bewuste keuze om niet te schrijven; ‘dit jaar wil, ga of doe ik’, omdat het dan de toekomst betreft of slechts een wens impliceert.

Focus in 2023

Waaraan besteed ik extra aandacht in 2023?

Transformeren & inspireren

Ik maak content om mensen te inspireren vanuit liefde te leven voor meer geluk & vrijheid. Liefde en geluk delen met de wereld maakt de wereld daadwerkelijk mooier. Inspireren dus.

Mijn hoofddoel en core business is transformeren; het leven van vrouwen transformeren van angst, schaarste en tekort in liefde, overvloed en vrijheid. Zorgen voor transformatie is wat mij te doen staat in 2023, zonder heeft mijn bedrijf geen bestaansrecht.

Terug naar de kern

Terug naar en in mijn kracht. Mijn kracht is diepgaande verbinding aangaan met vrouwen, echt luisteren, ook naar wat je niet zegt, voelen en je begeleiden op je reis naar een leven vol geluk & vrijheid.

Vereenvoudiging en terug naar de essentie

Keep it simple & less is much more. Kort, krachtig, duidelijk en helder, ook al zijn het Engelse termen… Communicatie to he point. Hierover ongetwijfeld later meer.

Focus op liefde

Logisch, want leven vanuit liefde is wat ik doe. Dit jaar ga je minder lezen over angst, omdat mijn artikelen over angst vrouwen met angst- en paniekstoornissen aantrekt die door mij gecoacht willen worden. En dat doe ik nou net niet. Op Instagram is het woord angst verboden (vraag me niet waarom) en waarschijnlijk om die reden werd  mijn account vrijwel dagelijks geblokkeerd. Niet handig allemaal en zeker niet wenselijk. Ook daarom focus ik op liefde.

Femininiteit

Vrouwelijke zachtheid toevoegen aan mijn masculiene zelf. Ik ben zo’n vrouw die ‘haar mannetje staat’ en deze uitdrukking zegt alles over onze op mannelijke energie gerichte maatschappij. Ook zelf heb ik een overdosis mannelijke energie in mijn ‘niet lullen, maar poetsen Rotterdams energiereservoir’.

We bevinden ons momenteel in een overgangsfase van masculiniteit naar femininiteit. Daarbij is heel veel liefde nodig. Liefde en vrouwelijke energie; zachtheid, mildheid, mededogen, compassie, samenwerken, verbondenheid en vrouwelijk leiderschap. Ik voel dat de tijd voor mij rijp is meer vrouwelijke zachtheid en mildheid toe te laten in mezelf voor nog meer geluk.

Geen energie verspillen

Ik verspil niet langer energie aan mensen of dingen die dat niet waard zijn. Weg met de bullshit!  Ik benut mijn volledig potentieel en mijn ware creatiekracht en onderneem op mijn voorwaarden vanuit moeiteloosheid, flow, plezier en joy.

Vrouwelijk leiderschap

Leiderschap komt op alle mogelijke manieren naar me toe momenteel. Zo vaak en in die mate dat het geen toeval is. Synchroniciteit dus. Op dit moment heb ik geen concrete plannen met vrouwelijk leiderschap, maar mijn aandacht heeft dit onderwerp zeker. De tijd zal het leren.

Volledige verantwoordelijkheid voor en over mijn leven

Dit is voor mij het belangrijkst, want waarschijnlijk mijn grootste uitdaging dit jaar. Volledige verantwoordelijkheid nemen over mezelf en mijn leven. En dan niet alleen over de leuke dingen, maar vooral en ook over de minder leuke of ongewenste. In mijn blog ‘Alles is liefde?’ schreef ik over het aantrekken van iets in mijn leven dat ik absoluut niet wilde, maar in mijn optiek wel zelf gemanifesteerd heb. Binnenkort meer over dit onderwerp.

Love & joy in 2023!

Uitdagende aandachtspunten voor 2023. Mijn persoonlijk geluk is de graadmeter of ik het juiste pad bewandel. Zonder persoonlijk geluk kan ik geen vrouwen coachen naar geluk; practice what you preach is een basisvoorwaarde voor mij en dus mijn bedrijf; daarom zet ik mijn persoonlijk geluk heel bewust op nummer 1 dit jaar, zodat ik vanuit overvloed en liefde met jou kan blijven delen.

Leuk als je met mij wilt delen wat jouw intenties, goede voornemens, aandachtspunten of focus voor 2023 is! Stuur een e-mail naar info@jolandatoet.nl of stuur een bericht op Instagram.

 

Gratis e-book Leven vanuit liefde

Met dit gratis e-book wil ik je op weg helpen naar een leven vanuit liefde; een leven zonder angst, haat, geweld en ziekmakende stress.

Een leven waarin je voluit kunt en mag zijn wie je werkelijk bent en waarin je in liefde en volledige vrijheid jouw leven mag leven. Stap vandaag nog uit je angst en leef vanuit liefde!