Garnalen in knoflookboter

Garnalen in knoflookboter

door | Bijgerechten, Borrel, Gezond, Glutenvrij, Recepten, Snel, Vis

Dit is weer zo’n jarenlange traditie bij ons; garnalen in knoflookboter. Snel, eenvoudig en lekker bij de borrel.

Borrelen maar!


Af en toe eten wij garnalen in knoflookboter bij de borrel. Lekker en gezond, mits je niet te vaak en teveel roomboter eet. Maar zo af en toe moet kunnen! Dip lekker met een (glutenvrij) broodje in de boter, mjammie! 

Ingrediënten 

Garnalen, soort en hoeveelheid naar wens.

Grasboter of roomboter, een klontje.

Knoflook uit de pers, flinke teen.

Zo maak je het

1. Smelt de boter in een pannetje.

2. Roer de knoflook erdoor.

3. Doe de garnalen erbij en warm goed door.

Lekker met (glutenvrij) stokbrood. 

Eet smakelijk!

Meer lekkers voor bij de borrel

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit gerecht lekker? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit recept wilt delen!

Sharing is caring!