Jolandatoet.nl

Geen berichten meer van mij!

door | Liefde & Geluk

Wat kun je toch veel tijd verspillen met dingen waaraan je helemaal geen tijd zou willen besteden, zoals het versturen van e-mailnotificaties bij nieuwe blogartikelen…

Geen berichten meer uuuh?

Maak je geen zorgen, ik blijf artikelen schrijven en plaatsen op dit blog! Maar na vandaag, ontvang je geen berichten meer van mij in je mailbox.

Nieuwe blogberichten

Als jij als lezer van dit blog op de hoogte wil blijven wanneer ik nieuwe blogs plaats, kon je je aanmelden om hierover een e-mail te ontvangen. Kon ja… want de mogelijkheid een e-mail te ontvangen over nieuwe blogs is inmiddels verleden tijd.

Het werkt niet!

De reden hiervoor is dat de plugin die ik gebruik(te) voor het versturen van dit soort berichten, niet werkt. Althans, niet goed werkt. De ene keer ontvang je wel een e-mail als ik een nieuw blog heb gepubliceerd en de keer daarop weer niet. Voor mij is dat iedere keer afwachten, het lijkt totale willekeur of jij wel of geen bericht ontvangt. En dat zorgt voor verwarring en onduidelijkheid!

Technische perikelen

Eerst stort ik mij dan zelf op de werking van zo’n plugin, de aansturing zeg maar. In dit geval kwam ik erachter dat heel veel andere mensen hetzelfde probleem ervaren. Ai! Vervolgens bekijkt Martin of hij erachter komt waar het probleem in zit. En zo zijn we allebei al snel twee uur verder met technische perikelen over servers en voor mij nietszeggende en eng klinkende it-termen en mogelijke oorzaken die we hoe dan ook niet zelf kunnen achterhalen en/of veranderen. Joooo!

Verspilling

Pure tijdverspilling! En nog veel erger; pure energieverspilling! Want echt, ik word er zo chagrijnig van! Zo niet blij. Bovendien zijn al die technische perikelen die ik zelf niet kan veranderen precies de reden dat ik stopte met mijn zakelijke online activiteiten…

Stoppen met verspillen

Omdat ik niet langer wil dat technische bijzaken hoofdzaken worden, een rol spelen in mijn leven en mijn energie laten weglekken tot in mijn schoenen, besloot ik simpelweg dat ook niet meer te doen. En daarom kun je je niet langer aanmelden voor de e-mailnotificatie als er een nieuw blog verschijnt.

Laatste e-mailbericht

Van dit blog ontvang je je allerlaatste e-mailbericht. Althans, als het werkt natuurlijk. Anders niet. 😉 That’s life en Let life be!

Nieuwe blogs

Verschijnen op maandag, donderdag en zaterdag. Dan ben je helemaal op de hoogte van wanneer ik nieuwe artikelen plaats op dit blog en kun je gewoon zelf langskomen als het jou uitkomt.

High energy vibes

Alleen al mijn besluit en het schrijven van dit blog, zorgen ervoor dat mijn energieniveau weer sky high is, zoals ik graag wil. Nu nog ‘even’ de aanmeldingsformulieren uit mijn blogartikelen en van de homepage verwijderen, hopen dat jij morgen (het is nu donderdag) je laatste e-mailnotificatie ontvangt, de mailpoet plugin verwijderen en klaar is klara!

Contact met mij?

Je kunt trouwens wel blijven e-mailen naar leefjejoy@jolandatoet.nl als je iets met me wilt delen. Mijn e-mail blijf ik gewoon lezen en beantwoorden.

Zondag

Hopelijk ben je er aanstaande zondag weer bij op de dag van de liefde. See you on Sunday, fijne dag en tot dan!

Meer lezen?