Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Geluk & Vrijheid Exclusief

door | nov 18, 2022 | Coaching

Geluk & vrijheid Exclusief 1:1

Meer geluk & vrijheid in je leven? Maak de transitie van angst naar liefde!

Geluk & vrijheid Exclusief

Geluk & Vrijheid 1:1 is next level coaching op hoog niveau waarmee je snel en effectief grote stappen zet in het behalen van je doel. Je gaat mega-mindsetshifts maken die ervoor zorgen dat jij eindelijk het leven kunt creëren waarnaar jij verlangt; een leven met tijd en ruimte voor jezelf, waarin jij je dromen waarmaakt, ultieme vrijheid ervaart en gelukkig bent. Ik help jou bij het onderzoeken en inzichtelijk maken van je angsten, waardoor je hiermee op een andere manier omgaat en vanuit liefde gaat leven met meer geluk en vrijheid als gevolg.

Geluk & Vrijheid Exclusief 1:1 is het coachingspakket waarbij je mij, buiten de coachingssessies om, onbeperkt vragen mag stellen via Whatsapp en/of e-mail. Deze vragen beantwoord ik in extra coachingssessies , via voiceberichten of Whatsapp afhankelijk van de aard van je vragen. Coaching inclusief het beantwoorden van de vragen vindt plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 21.00 uur.

Mogelijke coachingsdoelen

* Een mega-mindsetshift doordat je anders leert kijken naar jezelf en de wereld om je heen in plaats van je laten beperken en belemmeren door vaste overtuigingen, keurig binnen de lijntjes kleuren, starheid en dingen doen ‘omdat het hoort’.
* De diepte in tijdens coachingsgesprekken en in jezelf keren in plaats van zelf oppervlakkig en in de marge blijven aanrommelen met je problemen zonder resultaat.
* Je toegevoegde waarde zien en voelen, meer eigenwaarde en zelfverzekerdheid in plaats van jezelf niet goed genoeg vinden.
* Vertrouwen op jezelf en je intuitie in plaats van angstig naar jezelf en de wereld kijken.
* Weten en voelen dat je een power woman met super inner power bent in plaats van streven naar.
* Doen wat werkt en goed voor je is en loslaten van wat je niet langer dient in plaats van forceren en pushen en van alles en nog wat moeten van jezelf.
* Leven zoals je echt wilt en voelt en die veranderingen doorvoeren die jij nodig vindt in plaats van weten dat je moet veranderen en het vervolgens toch weer niet doet.
* Leven vanuit liefde voor meer geluk en vrijheid in plaats van leven vanuit angst voor meer schaarste en tekort.

Dagen, tijden & duur van de coachingssessies gaan in overleg, om voor jou een zo optimaal mogelijk resultaat te realiseren. De coaching vindt plaats via videobellen of in mijn kantoor in Rotterdam.

Je leert

* Wat jouw persoonlijke coachingsdoelstelling is.
* Hoe je in relatief korte tijd je persoonlijke doelstelling kunt behalen.
* De basisprincipes toepassen van de Wet van Aantrekking.
* Dichtbij jezelf te staan en te vertrouwen op je intuïtie.
* Omgaan met angst en negatieve emoties.
* Hoe jij meer blijvend (!) geluk en vrijheid aantrekt en ervaart in jouw leven.

Je krijgt

* Gedurende ongeveer 6 weken minimaal 10 uur een-op-een-coaching waarin je door mij persoonlijk begeleid wordt.
* Mogelijkheid om onbeperkt vragen te stellen via Whatsapp of e-mail.
* Bewezen effectieve technieken, methoden, tips & tools om in korte tijd jouw coachingsdoelstelling te behalen.
* Meer energie, positiviteit, geluk & vrijheid in je leven.
* En meer…

Maatwerk

Geluk & Vrijheid Exclusief 1:1 is 100% maatwerk. Hierdoor kan ik vooraf niet inschatten hoeveel uur coaching wij nodig hebben om jouw doel te behalen. Bij ‘je krijgt’ zie je dat je ongeveer 6 weken minimaal 10 uur coaching krijgt. Dit is het minimale wat je krijgt. Omdat ik weiger concessies te doen in mijn manier van coachen en de tijd die ik ervoor wil nemen, kan dit traject langer duren en meer coachingsuren en sessies bevatten dan het vermelde. Het kunnen dus ook 7 weken zijn en 10 uur coaching kunnen er ook 12 worden. Extra sessies, tijd, weken zijn inbegrepen in de prijs. Kies jij voor dit traject? Dan komen er nooit extra kosten bij.

Wat als je vragen hebt of twijfelt of Geluk & Vrijheid Exclusief het juiste is voor jou?

Stuur een e-mail naar info@jolandatoet.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om met je af te stemmen. Stel je vraag in je e-mail en vermeld je telefoonnummer als je wilt dat ik je bel.

 Hoe het werkt

1. Ga naar de shop.
2. Voeg Geluk & Vrijheid Exclusief 1:1 toe aan de winkelwagen.
3. Doorloop het bestelproces.
4. Na je aanmelding, neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor je eerste coachingssessie. Dagen en tijden in overleg van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 uur.
5. Je nieuwe leven vanuit liefde begint!