Gelukscoaching

Dit is coaching next level! Wil je grote stappen maken en je blijvend energieker, positiever en gelukkiger voelen? Dan is dit coachingstraject echt iets voor jou. Samen gaan we aan de slag met het optimaliseren van jouw leven op basis van jouw specifieke wensen, behoeften en dromen. Je leert hierbij hoe je goed voor jezelf kunt zorgen rekening houdend met het feit dat je niet alleen op de wereld bent, je minder aan te trekken van de mening en verwachtingen van andere mensen, je wordt je bewust van je eigen gedachten- en gedragspatronen waardoor je ze zelf kunt sturen. Je durft altijd en overal jezelf te zijn, krijgt meer zelfvertrouwen, ervaart minder stress in je leven en veel meer plezier. Je leert vanuit je hart te leven en te zijn wie je echt bent!

Gelukscoaching bestaat uit 4 sessies van 3 uur, waarin we intensief werken aan het optimaliseren van je leefstijl voor het vergroten van jouw geluksgevoel. De sessies zijn maatwerk en op ieder moment aan te passen als dat wenselijk is voor jouw groei. Je krijgt praktische tips van me om direct toe te passen in je leven. Alles draait om jou!

Na afronding van het coachtingstraject voel je je energieker, positiever en gelukkiger. Omdat we echte gedragsverandering realiseren en ik je geen snelle ‘trucjes’ aanleer, is het resultaat blijvend.

Ik bied 1 op 1-coaching aan in mijn kantoor in Amsterdam Centrum of via Microsoft Teams, net wat voor jou het best werkt.

Gelukscoaching

Je kunt van mij verwachten:
– 4 coachingssessies van 3 uur per sessie. Planning in overleg.
– 4 opeenvolgende weken, het volledige traject duurt 4 weken.
– Op locatie in Amsterdam Centrum of via Microsoft Teams.
– Na ontvangst van je betaling neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.

Bijzonderheden:
Gelukscoaching is beperkt beschikbaar.

Kosten:
€ 1.499 inclusief btw.
 

 

Leef vanuit je hart en word wie je ècht bent!

No-nonsense coach

Ik ben een echte no-nonsense coach; down to earth, direct en ik confronteer je zeker met zaken die buiten je comfortzone liggen. Wel op een liefdevolle manier, ik vind het heel belangrijk dat jij je goed voelt bij me. Je gaat jezelf veel beter leren kennen waardoor je andere keuzes gaat maken in je leven. Keuzes die ècht passen bij je kwaliteiten, talenten en passies.

Ik leer je hoe je vanuit je hart kunt leven en wordt wie je echt bent. Hierdoor is het voor jou leuk en positief om jezelf verder te ontwikkelen. Niet alleen tijdens het coachingstraject, maar ook daarna. Het wordt ook steeds makkelijker, omdat je steeds bewuster wordt van wie je werkelijk bent en wat bij jou past. Meld je nu aan en we spreken elkaar snel!