Hallo jolandatoetacademy.nl en dag lerenaandekeukentafel.nl

Hallo jolandatoetacademy.nl en dag lerenaandekeukentafel.nl

door | Leven

Afgelopen week nam ik afscheid van Lerenaandekeukentafel.nl en verwelkomde ik mijn nieuwe website voor online cursussen voor persoonlijke groei; Jolandatoetacademy.nl. 

Dag Lerenaandekeukentafel.nl
Met een heel klein beetje pijn in mijn hart heb ik afscheid genomen van mijn website Lerenaandekeukentafel.nl. De reden? De naam zorgt voor teveel onduidelijkheid. Voor veel mensen blijkt het verwarrend om van de website jolandatoet.nl doorgelinkt te worden naar cursussen en shop met een heel andere naam. Daarom heb ik besloten afscheid te nemen van Lerenaandekeukentafel.nl.

Hallo jolandatoetacademy.nl

Met heel veel vreugde verwelkom ik mijn website jolandatoetacademy.nl. Hier kun je online cursussen volgen voor persoonlijke groei; hou van jezelf, vergroot je zelfvertrouwen, leef positief en minder stress in je leven. Vanuit de website jolandatoet.nl word je (automatisch) doorgelinkt naar de website jolandatoetacademy.nl. Betrouwbaar en hopelijk duidelijk! 

 

Meer leuke blogartikelen

Sharing is caring!