Hip, fris, maar o zo vertrouwd; Jolandatoet.nl is vernieuwd!

Hip, fris, maar o zo vertrouwd; Jolandatoet.nl is vernieuwd!

door | Leefstijl

Jolandatoet.nl is vernieuwd! In dit kakelverse blog op deze kakelverse website vertel ik je alles over deze mooie stap. Ook heb ik iets leuks nieuws voor je aan mijn dienstverlening toegevoegd; een gratis belafspraak, lees snel verder.

Nieuwe website Jolandatoet.nl

Mijn vorige website was nog geen twee jaar oud, maar toch echt nodig aan vervanging toe. Ik heb de vorige website laten bouwen door een webbouwer (nooit meer!) en daar zaten nogal wat haken en ogen aan, voor mij met name technisch, waardoor ik heel beperkt was in met name opmaak- en publicatiemogelijkheden.

Lerenaandekeukentafel.nl

Ik bouwde vorig jaar zelf die andere leuke website van me, Lerenaandekeukentafel.nl en ja, die techniek (voor de liefhebbers Divi theme) werkt voor mij stukken prettiger. En mooier. Frisser, jonger en hipper. Kortom; alles wat je wilt zijn als je bijna 50 wordt, ha, ha.

Jolandatoet.nl

En dus kroop ik achter mijn ontwerptafel, ook wel eettafel slash werktafel genoemd en ging aan de bouwslag. En wat is het ongelofelijk leuk dat ik dat tegenwoordig zelf kan! Als je mij dat twee jaar geleden had verteld, had ik je voor knotsknettergek verklaard, geloof me. Maar goed, ik bouw dus tegenwoordig mijn eigen websites. Superleuk. En superveel werk, maar daarmee ga ik jou natuurlijk niet vervelen en vermoeien. Verhuizing Ik bouwde en bouwde en liet mijn website verhuizen door mijn provider. Dat bleek lastiger dan het leek. Kijk providers hebben zo hun eigen problemen.

Livegang

En dan komt het moment dat je moet besluiten met de billen bloot oftewel live te gaan met je website. En dat is behoorlijk spannend, hoe gek dat ook klinkt. Omdat deze mooie, nieuwe website voelt als mijn kindje. Omdat ik weet dat ie nog lang niet perfect is en waarschijnlijk ook nooit wordt. Ook moet ik nog heel veel links toevoegen, eindeloos veel blogs opnieuw maken (jaaaaa!) en eerlijk gezegd moet ik ook alle teksten nog lezen. #bekentenis

Start before you ready

Nu ben ik groot voorstander van het principe van start before your ready en nee, ik heb helaas nog even geen link naar een bijpassend blog voor je, dus dat moet ik nu ook maar eens in de praktijk brengen. Start before your ready en go with the flow!

Let it go

Het is herfst, tijd om los te laten. En dus doe ik alsof ik een boom ben, verder gaat het prima met me hoor, en laat ik lekker los. Ik laat los en vertrouw.

Jolandatoet.nl is live!

Komende tijd zal ik me ook bezighouden met het opnieuw maken van bestaande blogs die ik vanuit technische overwegingen niet heb laten meeverhuizen. Ik beloof je dat ik alle teksten nalees en corrigeer waar nodig. Dat ik links toevoeg en ook de  (glutenvrije) recepten weer plaats. Maar bovenal ben ik apetrots op deze helemaal zelfgebouwde kakelverse, mooie, frisse, hippe, nieuwe website. Yesssss, jolandatoet.nl is live!

Gratis belafspraak

Nieuw in mijn dienstverlening en nieuw op de website is de mogelijkheid voor een gratis belafspraak met mij. Heb je twijfels of coaching iets voor je is, wil je weten welke cursus het meest geschikt is voor je of wil je even sparren over een specifieke levensvraag, meld je dan aan voor een gratis belafspraak van maximaal 15 minuten. Kijk hier voor meer info, data en tijdstippen en meld je nu aan! O ja, vol is vol en op is op.

Jouw hulp gevraagd!

Zie jij hele geke, rare of zelfs vreemde dingen op deze website? Onleesbare toestanden? Niet te doen lange teksten? Tergend langzame downloads? Inschrijfformulieren die niet werken? Laat het me alsjeblieft weten! Stuur een e-mail naar info@jolandatoet.nl en ik ben je eeuwig dankbaar. Volg me ook op Facebook Hartstikke leuk als je me ook op Facebook volgt; klik en like.

‘Wees trots op jezelf; wees trots op de weg die je al hebt

afgelegd en geloof in hoe ver je kunt gaan’

15 Tips voor minder stress

Stress is gelukskiller nummer één. Stress maakt ongelukkig, ziek en nog vet ook en dan bedoel ik niet vet gelukkig… Toch ervaren we allemaal stress in ons leven, lekker dan! Wil je meer geluk in je leven? Zorg voor minder stress. Hoe? Nou, zo! Download hier 15 Tips voor minder stress en ontvang wekelijks inspirerende tips voor een nog leuker leven.

Social media

Sharing is caring!