Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Hoe kijk je terug op 2022?

door | dec 18, 2022 | Geluk, Persoonlijk

Hoe kijk je terug op 2022?

Aan het einde van het jaar is het tijd om eens even lekker terug te blikken op het afgelopen jaar.

Hoe was jouw jaartje?

Het jaar 2022 loopt ten einde. Alweer ten einde, want jeej, wat is dit jaar ook weer hard gegaan! Althans voor mij. Ik ben zo benieuwd hoe jij 2022 ervaren hebt.

Dromen waarmaken

Welke van jouw dromen heb jij in 2022 waargemaakt en laten uitkomen? Hoe voel je je daarbij? Aan welke dromen werk je momenteel? Welke stappen heb je gezet?

Doelen

En welke stappen heb je gezet in het behalen van je doelen? Heb je je doelen dit jaar behaald? Of juist helemaal niet? Hoe zit het met je zakelijke- of werkdoelen? En je privédoelen?

Gezondheid

En hoe ging het afgelopen jaar met je gezondheid? Je diabetes 2 onder controle gekregen? Een gezond gewicht behouden of behaald? Conditioneel fit? Soepel en lenig? Voel je je goed in je vel? Misschien ben je dit jaar echt eindelijk definitief gestopt met roken?

Stress

Stress zou ik natuurlijk ook onder gezondheid kunnen plaatsen, maar omdat stress het grote probleem van de toekomst wordt en misschien zelfs al is, benoem ik stress even apart. In welke mate heb jij stress ervaren in 2022? Heb jij negatieve en chronische stress buiten je deur weten te houden dit jaar? Je minder geërgerd aan van alles en nog wat dan voorgaande jaren? Geen burn-outklachten of bore-outklachten gehad? Goed en ruim voldoende geslapen afgelopen jaar?

Voeding

En hoe was jou eetpatroon afgelopen jaar? Over het algemeen gezond gegeten, oftewel veel (onbespoten) groente, fruit, weinig (maar grasgevoerd) vlees? Oereitjes? Gezonde vetten als roomboter en olijfolie? Onbewerkt en zelf gemaakt of toch te veel eten besteld of gehaald?

Mijn 2022

Mijn eigen 2022 was een uitstekend jaar in alle opzichten. Een overzicht:

Huis & tuin

Ik legde de basis van mijn tuin aan en genoot daar zo intens van, heerlijk met mijn handen en voeten in de aarde, aaah. Het was voor mij een toptuinjaar en ik liet hiermee een van mijn dromen uitkomen.

De verbouwing van mijn huis is klaar en het is niet alleen een droomhuis geworden, maar vooral mijn thuis! Met supedeluxe badkamer met sauna en slaapkamer en-suite, geweldige keuken, prachtige vloeren in het hele huis en echt alles wat ik ooit wilde. Ik geniet intens van huis & tuin en de stilte en rust hier. Ik ben letterlijk thuisgekomen.

Gezondheid

Ik ben dit jaar verkouden geweest en zie dat als teken van een goed werkend immuunsysteem en goede gezondheid. Verder een topjaar waarin ik me hoog-energiek, fit en op en top gezond voelde. Ik loop dagelijks gemiddeld tussen de 7 en 12 kilometer, omdat ik dat leuk vind (niet omdat het moet), heb een prima en gezond gewicht en voel me uitstekend als ik naar buiten ga. Ik moet naar buiten en heb frisse lucht en beweging nodig, anders word ik chagrijnig…

Reizen

Mijn grote passie reizen voedde ik ook weer dit jaar, ondanks dat we besloten hadden dit jaar thuis te blijven vanwege verbouwing en tuinaanleg. En dus gingen we twee keer… Met kampeerbus Moos de bus maakten we een roadtrip door het prachtige Schotland in juni en door het o zo leuke Polen in augustus/september. Beide reizen waren geweldig en zorgden voor onvergetelijke en onbetaalbare ervaringen.

Jolandatoet.nl

De grote verrassing voor mijzelf dit jaar kwam in de vorm van werk; jolandatoet.nl is een feit! Ik had echt geen plannen in deze richting en volgens mij is dit allemaal in gang gezet door de Leeuwenpoort van 8 augustus 2022. Zo te leuk, want ik zit hier wel lekker dit blogartikel voor je te schrijven… Ik besloot voorzichtig en vooral rustig te beginnen met jolandatoet.nl maar ga inmiddels all-in voor een groots en meeslepend bedrijf. Meer info volgt als de tijd rijp is.

Partner in crime

Met mijn partner in crime, Martin, is alles uitstekend. Hoe vet gek en te gek is het dat onze wegen zich het afgelopen jaar gekruist hebben om op hetzelfde pad uit te komen? Ook Martin houdt zich nu bezig met leven vanuit liefde en alles wat daar voor hem bij hoort. Door de gebeurtenissen in de wereld en vooral Nederland de afgelopen drie jaar, zijn wij anders en hetzelfde over dingen gaan denken en ernaar gaan leven. En daarmee verdiept onze relatie zich nog steeds. Daarnaast vallen we echt iedere dag lachend van de bank. Houden zo dus!

Plannen maken voor 2023

Traditiegetrouw maak ik aan het einde van het jaar plannen voor het komend nieuwe jaar. Omdat ik dat leuk vind,, niet om me strak vast te pinnen of zo. Wel om bepaalde dromen uit te laten komen en om wensen en doelen te realiseren. Door plannen te maken en dingen in te plannen ga ik daadwerkelijk met mijn dromen en doelen aan de slag, zodat ik niet volgend jaar om deze tijd moet constateren dat er weeheer niets van terecht gekomen is. Het allerleukst vind ik om aan het einde van een jaar te constateren hoeveel er naar me toegekomen is wat ik gemanifesteerd had en heb.

Kom van je bank!

Zelf de slingers ophangen is belangrijk, zelf stappen nemen om je dromen waar te maken ook. Op de bank blijven wachten op het Universum brengt je … thuis op de bank en verder nergens. Je moet zelf altijd inspired action (geïnspireerde actie) nemen om je dromen te verwezenlijken.

Niet langer doormodderen in de marge?

Wil jij in 2023 niet langer zelf blijven doormodderen in de marge, maar groots en meeslepend resultaat boeken met jouw dromen, wensen en verlangens (ook al weet je niet precies wat)? Meld je dan nu aan voor gelukscoaching en laten we samen starten in 2023. En ja hoor, groots en meeslepend resultaat bereiken kan ook met piepkleine doelen…

Ik garandeer nooit resultaat, maar ik kan je wel beloven dat als jij je net zo inzet als ik, je een topresultaat bereikt met mijn gelukscoaching.

Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvende match call en maak je dromen waar in 2023!

Ik ben heel benieuwd hoe jouw 2022 eruitzag! Wil je dit met mij delen, kom maar door via info@jolandatoet.nl.

 

 

Gratis e-book Leven vanuit liefde

Met dit gratis e-book wil ik je op weg helpen naar een leven vanuit liefde; een leven zonder angst, haat, geweld en ziekmakende stress.

Een leven waarin je voluit kunt en mag zijn wie je werkelijk bent en waarin je in liefde en volledige vrijheid jouw leven mag leven. Stap vandaag nog uit je angst en leef vanuit liefde!