Iedere dag gelukkig

Zo ben je iedere dag gelukkig

 

1. Durf jezelf te zijn, overal en altijd.

2. Hou van jezelf.

3. Leef in het moment.

4. Maak plezier.

5. Sta alle emoties toe die je hebt en ervaart.

6. Wees dankbaar.

7. Focus op het positieve.

8. Realiseer je dat je eigen gras het groenst is.

9. Kijk naar wat je hebt en niet naar wat je (nog) niet hebt.

10. Accepteer en laat los. 

Jolandatoet.nl Food, Lifestyle & Travel 

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit blog leuk, grappig, interessant of mooi? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit blog wilt delen!

Sharing is caring!