Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Ik heb de allerleukste en liefste!

door | nov 2, 2022 | Laugh Letter

Om je een beeld te geven van mijn Laugh Letter, deel ik er hier af en toe een met je. Meld je aan en ontvang Laugh Letter op maandag- en vrijdagmorgen in jouw mailbox.

Ik heb de allerleukste en liefste!

Holiemolie, wat een weekie was het! Mijn nieuwe project draait, loopt, is live en is er gewoon! Een heuse video podcast, joehoeeeee! En zoals meestal, was dit helemaal niet mijn bedoeling… Ik wilde wel een podcast voor je gaan maken (audio) om te beluisteren. Maar ja, eerder maakte ik al vlogs (video) en toen ik las dat dit da bombe wordt volgend jaar en dat nog niet zo heel veel ondernemers een video podcast hebben, was ik om. Meer heb ik niet nodig, gaan met die banaan!

Op het moment dat ik besloot te gaan voor een video podcast ging het als een malle! Gelukkig werk ik tegenwoordig samen met een TVA, een Technical Virtual Assistant voor een aantal technische zaken en taken. Hiervoor maakten we op een stralende het-leek-wel-zomerdag vorige week video’s op het strand. Ik ging zelf sneller dan het geluid op zoek naar mooie muziek. Die moet natuurlijk rechtenvrij te gebruiken zijn en o, wat ben ik blij met mijn tunes Love & be kind. Ik kocht twee Love & be kind composities en mijn TVA mixte en matchte daar een geweldig intro en outro mee.

Hopelijk kun je het nog een beetje volgen, maar het gaat om het begin en einde van de video podcast. Mijn TVA zet ook mijn videobeelden (mp4) om in mp3 die ik dan weer zelf op Anchor plaats waarna de luisterpodcast geplaatst wordt op Spotify. Nou ja, lang verhaal kort, het was een geweldig leuke, maar ook superdrukke week, met topresultaat!

Woensdag schreef ik mijn laaste Laugh Letter op de woensdag. Tjsa, zelfs voor mij is het hier en daar keuzes maken, zeker nu ik ervoor gekozen heb mijn bedrijf groots aan te pakken en iedere dag content te plaatsen op mijn website (naast de Laugh Letter dus op maandag en vrijdag). Iedere dag! Op advies van marketingspecialist Wendy Kerssens die grote ondernemers coacht. Nou, daar luister ik als piepkuiken op ondernemersgebied graag naar. Vanaf nu kun je dus 7 dagen per week op jolandatoet.nl terecht voor blogartikelen en video podcasts. Zo gaaf om te doen!

Ik hoorde trouwens ook van Wendy dat het minimaal 90 dagen duur voordat marketingactiviteiten enig effect hebben. Kunnen hebben, want vaak duurt het langer…En dat brengt mij dan eindelijk bij de kern van deze Laugh Letter. Hoe is het toch mogelijk dat ik nog steeds zoveel woorden nodig heb, terwijl ik toch zoveel schrijf en praat, ha,ha,ha!

De reden dat ik hier niet vaak productinfo deel met bijbehorende aanbiedingen, is dat mijn Laugh Letter-bestand nog te klein is. Het zou gek zijn als dat nu niet zou zijn, dus dat is geen probleem. Omdat ik het zelf bloedirritant vind om tig keer per week weer en weer dezelfde aanbieding te krijgen, doe ik jou dat ook niet aan..

Gelukkig kunnen meerdere lezers hartelijk lachen om mijn Laugh Letters. En wat een leuke, mooie en lieve reacties krijg ik van jullie! Afgelopen woensdag zat ik weer snikkend in de trein na het lezen van weer zo’n prachtige en lieve reactie. Dank jullie wel daarvoor!!!

Blij en dankbaar ben ik. Want weet je, ik heb (nog) niet de meeste volgers, maar ik heb zeker de allerleukste en liefste!