Jolandatoet.nl

Counsellor & Lifecoach
 

 

Incompany coaching

Met incompany coaching combineert ik mijn kennis van bedrijfsprocessen en 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening met mijn kennis en ervaring op het gebied van counselling, coaching, (positieve) psychologie en cognitieve- en mensgerichte gedragstherapie.

Groot probleem in de Nederlandse samenleving

We moeten tot steeds hogere leeftijd blijven werken tot ons pensioen. Daarnaast hebben steeds meer mensen last van stress resulterend in allerlei lichamelijke en geestelijke klachten en aandoeningen, waardoor deze mensen korte of lange tijd uitvallen uit het arbeidsproces. De algehele verwachting is dat stressgerelateerde aandoeningen komende jaren steeds meer voorkomen. Dit is niet alleen ontzettend vervelend, maar het kost zowel werkgevers (en de samenleving) en de medewerker in kwestie heel veel geld. Niemand wordt hier beter van.

Waarom incompany coaching?

Door het inzetten van onder andere incompany coaching kunnen werkgevers het ziekteverzuim terugdringen. Incompany coaching door Jolanda Toet betekent veel aandacht voor de individuele medewerker, het bespreken van zijn levensvragen en het begeleiden van deze medewerker in het behalen van het resultaat van zijn persoonlijke levensdoelen.

Aandacht voor de mens

Dit zijn niet per definitie werkgerelateerde levensdoelen. Ik maak geen onderscheid tussen werkgerelateerde- en zogeheten privézaken. Gezien het simpele feit dat een medewerker die goed in zijn vel zit en zich energiek, positief en gelukkig voelt in zijn privéleven, zich ook beter voelt op de werkvloer en minder snel verzuimt en uitvalt. Ik geef mijn volledige aandacht en expertise aan de mens achter de medewerker. In mijn optiek de enige benadering die ècht werkt om ziekteverzuim en uitval terug te dringen.

Arbeidsgerelateerde zaken

Natuurlijk bespreek ik ook arbeidsgerelateerde zaken met de werknemer. Mocht de werknemer klachten hebben die veroorzaakt worden door arbeidsomstandigheden, collega’s of overige, dan bekijk ik samen met de medewerker in kwestie wat, of en hoe de werkgever hierin een rol van betekenis kan zijn bij het in positieve zin veranderen van de situatie voor de werknemer.

Samenwerking

Een goede samenwerking met de werkgever is hierin dus van groot belang. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in kleine en grote bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Ik ben goed op de hoogte van bedrijfsprocessen en verandermanagement en heb veel ervaring in samenwerkingen met directies en hoger management alsook met medewerkers (human resources, personeelszaken).

Voor wie?

Incompany coaching is bestemd voor zowel kleine als grote bedrijven met personeel. De coaching richt zich op individuele medewerkers.

Waarom kiezen voor Jolanda Toet?

>> Jolanda is integer en houdt zich aan haar afspraken.

>> Mensen voelen zich snel op hun gemak bij Jolanda en vertrouwen haar hun problemen toe.

>> Is resultaatgericht.

>> Is counsellor; dit betekent dat Jolanda ook het verleden van mensen kan bespreken.

>> Schakelt snel.

>> Confronteert mensen; dit zorgt voor bewustwording. 

>> Heeft humor.

>> Gaat voor een positieve, prettige samenwerking in een goede sfeer.

Werkervaring

Ik werkte onder andere bij en voor Unilever, Gemeente Rotterdam, Ernst & Young, Lloyds Register, Cebeco Group en Nationale- Nederlanden.

Tarief

Het uurtarief voor incompany coaching bedraagt 125 euro exclusief 21% btw.

Adviesgesprek

Een adviesgesprek over incompany coaching kost 125 euro exclusief 21% btw.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken of meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Social media