Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Intunen bij jezelf

door | dec 7, 2022 | Laugh Letter

Om je een beeld te geven van mijn Laugh Letter, deel ik er hier af en toe een met je. Meld je aan en ontvang Laugh Letter op vrijdagmorgen in jouw mailbox.

Intunen bij jezelf

Liefste jij,

Momenteel sta ik intens open en aan. Ik voel een super power in mezelf als nooit tevoren. Een mogelijke verklaring hiervoor is de Schumann Resonantie, het energieniveau van planeet aarde. Die heeft zowel positieve als negatieve gevolgen voor mensen en voor mij dus alleen maar hele positieve.

Ik sta zo intens open en aan dat ik nog veel meer inspiratie heb dan anders. En normaal gesproken schud ik zo al 2.400 onderwerpen om over te schrijven uit mijn mouw. Het begrip writers block ken ik persoonlijk niet. Ik ga zitten, tune in en schrijf.

Dat intunen doe ik door even naar binnen te keren. Ik keer in mezelf om mijn energie af te stemmen op mijn ziel. Ik bepaal welke energie ik wil voelen en ervaren en stem deze energie af op mijn innerlijk zijn. Voorbeeld; mijn energiefrequentie is hoog. Ik voel me gelukkig en blij en schrijf mijn artikel moeiteloos. Ik laat dit heel kort voor mezelf bezinken, een paar seconden, ik zit niet uren in mezelf te murmelen of weg te dommelen onder de noemer naar binnen keren en ga aan de slag. Werkt voor mij perfect.

Op dezelfde manier bescherm ik mijzelf energetisch (mijn energie) in de trein, buiten of in winkels. Dan keer ik naar binnen en stem bijvoorbeeld zo af. Mijn energiefrequentie is hoog. Ik voel me veilig, energiek en gezond en ben beschermd tegen negatieve energie├źn van anderen. Alles wat ik voel, komt uit mijzelf. Ik ben er om andere mensen te helpen, maar hun energie blijft hun eigen energie.

Het belang van intunen is dat je heel bewust bezig bent met wat je denkt. Positieve gedachten leiden tot positieve gevoelens en die leiden tot positief gedrag. Dus hoe positiever jij denkt, voelt en doet, hoe hoger je energiefrequentie wordt en hoe meer positiviteit, liefde, geluk, vrijheid en meer je aantrekt in je leven.

Misschien klinkt dit heel zweverig voor je, zit je nu met fronsende wenkbrauwen te hummen of grummen, maar probeer zelf maar, het werkt. Natuurlijk kun jij je eigen rituelen bedenken, je eigen woorden gebruiken en je eigen draai hieraan geven. Gewoon doen!

Geluk vind je in jezelf. En niet buiten jezelf. Daarom is intunen belangrijk. Naar binnen keren kan ook op andere manieren, bijvoorbeeld door meditatie. Maar even intunen is supersnel, supermakkelijk en overal te doen zonder dat anderen dat zien. Je hoeft er geen oranje jurk voor aan, maar dat mag wel, je hoeft je ogen niet dicht te doen, maar het mag wel en je hoeft er geen Mongoolse keelzang bij te doen, maar, je raadt het al, het mag wel.

Geluk zit in jezelf en intunen bij jezelf is een superkrachtige tool om je te helpen bij positief denken, voelen en doen. Dit is het begin van samenwerken met de Wet van Aantrekking. Maar daarover een ander keertje meer! Stay tuned en tune in bij jezelf!

Love & be kind

Jolanda