Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Issues & ontwikkeling

door | okt 19, 2022 | Persoonlijk, Spiritualiteit

Issues & ontwikkeling

Onlangs kreeg ik de vraag wat mijn issues in het leven zijn, heb je even, want daar komen ze…

Vraag maar raak!

Onlangs kreeg ik de vraag wat mijn issues zijn. De vraag was niet zo direct hoor, meer verkapt in de trant van ‘je ziet er zo stralend uit en je bent zo ontzettend energiek, heb jij helemaal geen issues of problemen meer’? Feitelijk meer vragen-in-één en ik ga deze eerlijk beantwoorden en je vertellen over mijn ontwikkeling de afgelopen jaren.

De afgelopen pak em beet 2,5 jaar

Mijn wereld veranderde volledig toen ‘het virus’ de wereld in haar greep kreeg. Tot die tijd reisde ik de hele wereld over, zo was ik in december 2019 nog een maand in het prachtige Myanmar. Ik woonde in Amsterdam in een ruim en luxe appartement op 7 hoog en had een huisje in het bos in Drenthe waar ik regelmatig kwam. Ik was vaker niet thuis dan wel, deed aan krachttraining bij een fitnessclub en had veel sociale contacten. Ik was altijd weg of onderweg. Door het virus zat ik net als iedereen opeens thuis.

Opgesloten in de herrie

Ik voelde me opgesloten in mijn appartement en toen ik een blog schreef over een wandelingetje in het stadspark dat ik maakte, kreeg ik de wind van voren, want ‘wat dacht ik wel niet om te gaan wandelen?’. Ik ging over politiek en aanverwant schrijven en legde daarmee de nadruk op de negativiteit des levens en dus op wat ik niet wilde. En dan krijg je dus steeds meer van wat je niet wilt, echt waar. Ik was me ervan bewust, maar… deed het toch. Dat is trouwens precies de reden dat ik nu alleen nog impliciet over dergelijke onderwerpen schrijf, maar dat terzijde. Ik focus op wat ik wèl wil, omdat ik dan meer krijg van wat ik wel wil.

De herrie werd groter en groter in mijn appartement doordat honderden mensen opeens thuis zaten (en werkloos werden, de armoede snel toenam en mensen elkaar fysiek te lijf gingen) en mijn systeem was continu overprikkeld. Ik vertrok naar mijn huisje in het bos in Drenthe en isoleerde me volledig van de fysieke buitenwereld. Hoi holbewoner! Dag sociaal leven!

Huisje in het bos

En daar, in mijn huisje in het bos, kwam het besef dat ik iets anders wilde in het leven. Door de veranderende omstandigheden waren mijn wensen en behoeften ook veranderd. Martin en ik verkochten ons appartement in Amsterdam, kochten een vrijstaande woning met tuin vlakbij strand en zee en verkochten ons huisje in het bos in Drenthe.

Droomhuis aan zee

Het huis dat we kochten moest flink verbouwd worden om het aan onze wensen te laten voldoen en hoewel het niet altijd gemakkelijk was in lockdowntijd, manifesteerde ik alles voor een giga verbouwing. De verbouwing verliep vlekkeloos en tadaaaaa, ons droomhuis was en vooral is een feit! We namen en nemen de tuin letterlijk op de schop en toverden deze om in een groente-, fruit-, en bloemetjestuin. Helemaal leuk en we zijn hier dolgelukkig.

Helderwetend, heldervoelend & helderhorend

Door het hele gedoe rondom ‘dat virus’ realiseerde ik me meer dan ooit dat ik andersdenkend ben. En niet alleen dat; ik ben (naast hoogbegaafd) helderwetend, heldervoelend en helderhorend. Heel kort door de bocht betekent dit dat ik dingen weet die ik niet kan weten (een diepgeworteld weten in mijzelf), hoor en voel. En die dingen blijken altijd uit te komen, nooit niet… Het zijn altijd dingen over mezelf die ik ‘doorkrijg’, nooit over anderen.

Ik hield dit altijd verborgen voor de grote boze buitenwereld, want ja, in onze samenleving die puur drijft op mannelijke energie is iets ‘weten’ zonder feitenmateriaal not done. Laat staan dat je dingen ‘voelt’, dat kan natuurlijk helemaal niet…

Niet de norm, nou en?

Inmiddels ben ik zo gegroeid, gesterkt en overtuigd van mijn zielsmissie (hierover later meer) dat het mij niets meer kan schelen wie of wat wat dan ook wat van me vindt. Boeien!

Iedereen die ook maar enigszins afwijkt van wat ‘men’ als ‘de norm’ ziet in deze maatschappij wordt voor gek verklaard en ik heb besloten dat ik het geen probleem vind om bij ‘de gekkies’ te horen. Kan mij het bommen. Vooral omdat mijn capaciteiten mij nog nooit in de steek hebben gelaten of benadeeld hebben, integendeel. Door mijn helderwetend-, voelend- en horendheid leef ik nog, dat staat voor mij als een paal boven water. Ben jij ook andersdenkend? Op het moment dat je dit gaat uitdragen, ontmoet je vanzelf meer en meer andersdenkenden. En dan blijkt dat je bij lange na niet de enige bent!

Overgangsfase

We zijn dus wat jaartjes verder, ik woon alweer anderhalf jaar in mijn droomhuis aan zee, ben (nog steeds) getrouwd met de allerleukste en ik ben afgelopen jaar oma geworden van een prachtige kleinzoon.

Inmiddels ben ik 53 en hard op weg naar de 54 en voel ik me gelukkiger en energieker dan ooit. Ik heb geen overgangsperikelen gehad en kan daar dus ook helemaal niets zinnigs over schrijven, het is niet zo dat ik dit onderwerp bewust links laat liggen of zo. Ik zie de afgelopen jaren en sowieso de huidige tijd waarin we leven als overgangsfase. Een overgangsfase van oud naar nieuw. Van 3D naar 5D, van een lage energiefrequentie naar een hoge. Van leven vanuit angst (nu) naar leven vanuit liefde.

Hoe zit het nou met die issues en problemen?

En issues en problemen heb en ervaar ik niet. Helemaal nakko die kakko. In het verleden gingen mijn ontwikkelingsprocesjes (zoals ik ze noem) altijd gepaard met huilbuien, heftige woede-aanvallen en me niet lekker in mijn vel voelen. En opeens was dat klaar. Toch die overgang?

Snuiven en slikken

Dat betekent niet dat ik me de afgelopen jaren niet verder ontwikkeld heb, integendeel. Alleen gebeurt dat nu zonder negatieve emoties, maar vanuit liefde, verbondenheid en innerlijke rust. Ik vind het heel mooi om te ervaren dat dit ook kan.

Ik voel me 100% gelukkig en ik ben hoog-energiek. Echt zo bizar dat ik mezelf vaak gekscherend afvraag ‘wat ik nu weer gesnoven heb’ en voor de duidelijkheid; ik snuif en slik (natuurlijk) helemaal niets.

Lekker energieniveautje

Dat gevoel van sky high energie is awesome, echt puur geluk. Je kunt het een beetje vergelijken met het gevoel dat je morgen jarig bent en 8 jaar wordt, je op je verjaardag op schoolreisje gaat en ’s avonds ook nog poffertjes gaat eten. Zoooo exiting en dat gevoel heb ik (bijna) iedere dag.

Alignment

Ik weet ook waar die energie vandaan komt en waarom. Die energie komt uit mezelf en ontstaat doordat ik volledig in lijn met mijn eigen waarden (in alignment) leef. Ik heb en ervaar geen issues, problemen of andere negativiteit, maar juist het tegenovergestelde.

Power house

Ik voel me sterker dan ooit en voel een inner power die ik koppel aan de megahoge energiefrequentie die de aarde momenteel heeft (Schumann Resonantie), anders kan ik het niet verklaren. Die inner power maakt me tot een power house van ongekende energiefrequentiehoogte en dat is bijzonder waardevol. Voor mezelf, maar ook doordat ik hierdoor een nog betere coach kan zijn dan ik ooit eerder was. Ik voel ook in al mijn vezels dat dit de beste tijd in mijn leven is om vrouwen te coachen naar misschien wel eenzelfde energieniveau als ik zelf heb. En wow, hoe fantastisch zou dat zijn?

Het gaat niet om mij, maar om jou!

Voor mezelf heb ik momenteel niets nodig; alles is goed zoals het is. En juist daardoor kan ik er volledig zijn voor anderen. En  omdat ik dit blog schrijf om jou te inspireren, wil ik je vragen waarmee ik jou kan inspireren? Heb je onderwerpen waarover je hier wilt lezen? Iets waarmee ik je verder kan helpen? Hoe kan ik jou beter helpen? Wat kan ik doen? Laat het me vooral weten en stuur een e-mail naar info@jolandatoet.nl.