Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Je krijgt niet wat je wilt, maar wat je verwacht

door | dec 28, 2022 | Geluk, Spiritualiteit

Je krijgt niet wat je wilt, maar wat je verwacht

Je krijgt niet wat je wilt, maar wat je verwacht. Welkom bij de Wet van Aantrekking!

De Wet van Aantrekking werkt feilloos

De Wet van Aantrekking werkt feilloos. Het is wel belangrijk om te weten hoe de wet werkt, zodat je weet wat je wel en juist niet moet doen. Veel mensen roeptoeteren na een weekje ‘dat die wet totale onzin is en niet werkt’ en dat klopt niet. De wet werkt feilloos, ook bij degenen die denken dat ie niet werkt, kijk maar mee…

Zeer belangrijke aandachtspunten bij de Wet van Aantrekking

Er is namelijk een aantal zeer belangrijke aandachtspunten als je met de Wet van Aantrekking werkt oftewel met het Universum samenwerkt en co-creëert.

1. Je krijgt niet wat je wilt, je krijgt wat je verwacht. En dat lieve mensen, is een immens groot verschil.

2. Het Universum of het grote kwantumveld bepaalt wanneer je iets krijgt.

3. Het Universum bepaalt hoe je iets krijgt.

Doe dit dus niet

Hou je dus nooit bezig met het hoe en het wanneer. Je stelt geen deadline of ultimatum aan het Universum en je gaat niet na 3 dagen, weken of maanden zuchten ‘dat het niet lukt’, want dan lukt het inderdaad niet… Enne, wat kan jou het schelen hoe je iets ontvangt, als je het maar ontvangt.

Wat verwacht jij?

Het allerbelangrijkst is misschien wel het feit dat je niet krijgt wat je wilt, maar dat je krijgt wat je verwacht. En ja, dat is een enorm verschil!

Twee voorbeelden ter verduidelijking:

* Je wilt € 1.000.000 op je bankrekening hebben staan. Je verwacht dat je nooit meer geld zult bezitten dan een schamele € 2.000. Op jouw bankrekening komt nooit een bedrag te staan hoger dan € 2.000,–. Jouw verwachting blokkeert jouw wens.

* Je denkt dat het jou dit keer echt gaat lukken een succes van je bedrijf te maken. Maar stiekem, diep van binnen geloof je het niet. Jij verwacht dus dat het jou niet lukt. Jouw bedrijf wordt nooit een succes zolang jij het niet gelooft…

Verwacht en ontvang

Er is een megagroot verschil tussen iets denken, voelen, weten, willen, wensen, vinden en het daadwerkelijk verwachten. Je kunt iets heel graag willen, vurig wensen of denken dat je het echt krijgt, als je het niet verwacht, bereikt het jou niet. Dit geldt voor zowel materiële als immateriële zaken.

Kun je het verlangen? Dan kun je het manifesteren!

We denken bij de Wet van Aantrekking snel aan materie, da’s slechts een klein onderdeel van wat je kunt manifesteren. Je kunt alles wat je kunt verlangen, manifesteren; gezondheid, vrienden, een gezonde en gelukkige relatie, financiële vrijheid en vul zelf maar in.

Niets is te gek om te manifesteren; jij kunt alles manifesteren wat je verlangt. Dat verlangen is belangrijk, omdat je daarmee je wens het Universum inslingert. Alles wat jij verlangt, is voor jou mogelijk om te manifesteren. Anders zou je het niet verlangen. Ga maar bij jezelf na; iets wat helemaal niet bij jou past of wat je niet leuk vindt, verlang je automatisch niet. Het Universum velt geen oordeel. Levert gewoon bij jou af wat jij verwacht. Het resoneert met jouw energievibratie. Niets meer en niets minder. Het maakt het Universum echt geen bal uit of je 5, 50 of 500 miljoen euro manifesteert. Het is dat wij eerder geneigd zijn 5 of 50 euro te verwachten en simpelweg niet geloven dat we ook 500 miljoen euro kunnen manifesteren. Omdat we het niet verwachten, lukt het ons niet. Dat betekent niet dat die wet niet werkt, maar ons brein…

Meer weten?

Wil je meer weten over de Wet van Aantrekking, download en lees dan ook mijn gratis e-book Leven vanuit liefde.

Geluk in 7 simpele stappen

In deze gratis pdf geef ik je 7 simpele stappen naar geluk.