Hoi, hoi, ik ben Jolanda Toet, een creatieve, open en enthousiaste introvert. Ik krijg energie van schrijven, reizen, lekker eten en de natuur. En wat hou ik van stilte, patat met mayo en ontspannen in de sauna! Je mag me wakker maken voor sashimi en sushi. Ik eet glutenvrij en streef ernaar 80% van mijn maaltijden gezond te eten om me zo energiek, gezond en gelukkig mogelijk te voelen. Ik ontwikkel glutenvrije recepten die ook lekker zijn voor mensen die wel gluten eten en blog over voeding, leefstijl en reizen. Ook ben ik gediplomeerd stresscounsellor, lifecoach, orthomoleculair voedingsadviseur en gespecialiseerd in positieve psychologie en stress. Een eeuwige student, geïnteresseerd in mensen en wat hen drijft. Mijn levensmotto; ‘Iedere dag een feestje!’. 

Bied jij producten of diensten die duurzaam, gezond en/of geluksverhogend zijn die aansluiten bij jolandatoet.nl en wil je samenwerken? Stuur dan een e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Jolanda Toet
Leksmondhof 23
1108 EM  AMSTERDAM
KvK: 67573622

 

Leer me beter kennen

 

Terugblik op maart

Terugblik op maart

In de rubriek Terugblik op... kijk ik terug op de afgelopen maand. Vandaag neem ik je mee naar de allergekste maand ooit; maart 2020. Leuk dat je weer meekijkt!Maart 2020 Was voor mij en waarschijnlijk ook vor jou de allergekste maand ooit! Wat in het begin van deze...

Thuis in het bos; back to basics

Thuis in het bos; back to basics

Momenteel verblijf ik in mijn huisje in het bos in Drenthe waar het leven mij terugbrengt naar de essentie; back to basics.Thuis in het bos in Drenthe Onlangs besloot ik dat ik liever thuis in Drenthe wilde zijn dan thuis in Amsterdam. Want hoe goed je zelf ook de...

In the mood met een moodboard

In the mood met een moodboard

Nooit, nooit, nooit had ik gedacht dat ik het maken van een moodboard op Pinterest zo ontzettend leuk zou vinden. En ik leer er nog van over mezelf ook…Pinterest Sinds een paar weekjes begeef ik me op Pinterest. En het is me nog niet helemaal duidelijk hoe het nou zit...

Coronatijd

Coronatijd

Hoe onwerkelijk, bizar en ongeloofwaardig het ook is. En we ons ertegen verzetten of niet, we ontkomen er niet aan en hebben er allemaal mee te maken. Het is coronatijd...Thuis werken Martin en ik werken thuis. Voor mij niet zo heel vreemd, ik werk altijd thuis, voor...

Altijd bezig met eten

Altijd bezig met eten

Martin en ik zijn altijd bezig met eten. Of reizen. Wij hoeven ons nooit af te vragen waarover we het nu weer eens zullen hebben; we zijn altijd bezig met reizen. En eten.Zo gaat dat hier Zegt de een tegen de ander; ‘Wat eten we vanavond?’. ‘Uuuuuh, het wordt echt...

Terugblik op februari

Terugblik op februari

Dankbaarheid vergroot ons geluksgevoel. Dankbaarheid voelen en doorvoelen zorgt ervoor dat je steeds meer geniet van kleine en grote dingen in het leven. In dit blog blik ik terug op de maand februari. Leuk dat je meekijkt!Februari 2020 Was een topmaand! Dat betekent...

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!