Jolandatoet.nl

 

The place to be voor een gelukkig en gezond leven

Jolanda Toet (1969) is geluksexpert en natuurvoedingsadviseur. Haar missie; Nederland gelukkig maken! Oftewel; mensen in Nederland laten zien hoe zij zichzelf gelukkig kunnen maken. Door een holistische leefstijl met gezonde voeding, voldoende slaap, beweging en ontspanning, zo min mogelijk negatieve stress, een positieve levenshouding en een growth mindset in combinatie met het leven van je joy (levensvreugde) kun je in relatief korte tijd bereiken dat je je leven als positief, energiek en gelukkig ervaart.

Jolanda verdiept zich sinds jaar en dag in de menselijke psyche (counselling & coaching, stresscounselling, depressie & rouw, trauma en acceptance commitment therapy), voeding (orthomoleculaire voeding, natuurvoeding, suppletie) en gelukskunde (positieve psychologie).

Dompel deze zeer effectieve mix in een badje van spiritualiteit, betover met de leer van de Wet van Aantrekking en een hoge dosis zelfliefde, voeg daar een flinke snuf zingeving en een grote portie levenservaring aan toe en voila! Het recept voor een gelukkig leven ligt voor je klaar.

En dat recept deelt Jolanda heel graag met je op deze website die zij in 2017 begon na jarenlang te hebben geblogd op Tekstportaal, Consuminderen met Plezier, de Tuinier en de Kok, Leef vanuit je hart en Reis door je leven.

Jolanda leeft zelf al jaren haar mooiste leven door het leven van haar joy. Na een jeugd vol geweld lukt het haar iedere dag opnieuw haar leven als liefdevol, gelukkig, hoog-energiek en positief te ervaren. 

Laat je betoveren door al het moois dat het leven ook voor jou in petto heeft en laat je daarbij inspireren door de artikelen die je hier vindt.

Heb je vragen, blogsuggesties of wil je iets weten? Stuur een e-mail naar leefjejoy@jolandatoet.nl. Het is mogelijk dat Jolanda jouw input gebruikt voor een van haar artikelen; dit gebeurt altijd anoniem en zonder jouw naam of e-mailadres bekend te maken. Jolanda is momenteel niet beschikbaar voor het coachen van mensen.