Jolanda Toet Health Company

Hou van jezelf, hou van je leven

Over Jolanda Toet

Jolanda Toet, 50 jaar, is getrouwd met Martin. Samen met hun katten Momo en Lhasa wonen zij in Amsterdam en in hun huisje in het bos in Drenthe. Jolanda’s hobby’s; reizen, schrijven, lekker eten, lezen, fietsen, krachttraining, tuinieren, de natuur en studeren.

Jolanda Toet is gelukscoach, stresscounsellor, lifecoach en orthomoleculair voedingsadviseur. Jolanda helpt je om de beste versie van jezelf te worden en je mooiste mogelijke leven te leven. Zij doet dit door een integrale aanpak van lifecoaching, stresscounselling en orthomoleculaire voeding. Voeg daaraan haar stevige dosis levenservaring. Flinke dot positieve psychologie en een lekkere vleug humor erop, goed doorroeren en voila! Hier ontstaat de ultieme integrale coachingsaanpak die niet alleen wetenschappelijk bewezen en effectief is, maar nog hartstikke leuk ook. Begin vandaag nog met een leuke cursus of kies voor lifecoaching. Hou van jezelf, hou van je leven!

Opleiding

Jolanda is academisch geschoold en studeerde onder andere:

– Orthomoleculaire suppletie.
– Orthomoleculair voedingsadviseur (hbo).
– Counseling bij depressie en rouw.
– Acceptance & Commitment Therapy (hbo).
– Positieve psychologie (hbo).
– Natuurfilosofie.
– Stresscounseling (hbo).
– Academisch Counselling & Coaching.
– Human Resource Management (hbo).
– Middle Management (hbo).
– Organisatiepsychologie (hbo).
– Officemanagement (hbo). 

Geen leuke onbezorgde jeugd

Jolanda groeide op in een zeer gewelddadige, liefdeloze en vijandige omgeving. Ze werd lichamelijk en geestelijk zwaar mishandeld door haar moeder, haar vader stond erbij en keek ernaar. Jolanda realiseerde zich al op heel jonge leeftijd dat zij zelf volledige verantwoordelijkheid voor haar leven moest nemen om ooit een gelukkig leven te kunnen leiden. Dat is haar gelukt! Jolanda studeerde talloze studies (‘de menselijke psyche intrigeert mij mateloos’), verbrak het contact met haar ouders (‘ik wil wel iets van mijn leven maken!’), werkte jarenlang intensief aan haar eigen mindset, ontwikkelde zich van negatief ingesteld tot iemand met een positieve levenshouding en het leven lacht haar toe. Jolanda bewijst als geen ander dat het mogelijk is met een achtergrond van bijvoorbeeld kindermishandeling een intens gelukkig leven te leiden. Een gelukkig leven leiden is voor iedereen weggelegd, aldus Jolanda.  

E-book ‘Nee, mama, nee!’

Over de mishandelingen in haar jeugd schreef Jolanda Toet het e-book ‘Nee, mama, nee!’. Dit boek is geen klaagzang over het verleden en hetgeen wat Jolanda werd aangedaan, maar een boek over geloof, hoop en liefde. Met dit boek wil Jolanda kindermishandeling uit de taboesfeer halen, zodat symptomen veel sneller duidelijk en herkend worden. ‘Ieder kind dat mishandeld wordt is er één teveel en als ik er maar één kan helpen door dit boek, is mijn missie geslaagd; stop kindermishandeling nu!’.

 

‘Growth is painful. Change is painful.

but nothing is as painful as staying stuck somewhere

you don’t belong anymore’