Mijn leven was een dikke nul

Ja, je leest het goed, mijn eigen leven was een dikke nul.

Vanaf mijn eerste levensjaar werd ik lichamelijk en geestelijk zwaar mishandeld door mijn moeder. Mijn vader stond erbij en keek ernaar. Iedere dag opnieuw leefde ik in angst voor de vrouw die zich mijn moeder noemt, omdat ik bang was dat ze mij zou doodslaan.

Toen ik 7 jaar oud was werd ik in mijn eigen slaapkamer verkracht door oom Wim. Mijn moeder hoorde hierover en deed…. helemaal niets. Hoogverraad in de ogen van mijn zevenjarige zelf.

Tussen mijn 7e en mijn 16e kreeg ik vijf keer een hartstilstand door naar later bleek een erfelijke hartafwijking. Omdat 70% van de mensen overlijdt tijdens een eerste en 30% tijdens een tweede harstilstand, werd ik een ‘medisch wonder’. Voor mij zelf een teken dat het mijn tijd nog niet was om planeet aarde te verlaten.

Ik verdronk bijna tijdens zwemles en werd zwaar bewusteloos opgedoken door de badmeester; een traumatische ervaring waarover ik jaren nachtmerries had. Ook hierin waren mijn ouders er niet voor me.

Op mijn 13e kreeg ik een harstilstand waarna ik blind was. Ik herinner me nog mijn totale paniek; me slechter voelen dan ooit, want niemand voelt zich lekker na een hartstilstand, de Oostenrijkse taal niet spreken waar ik op dat moment was, met gillende sirenes naar het ziekenhuis in Bregenz afgevoerd worden, helemaal alleen, geen idee waar mijn ouders waren en tot overmaat van ramp blind zijn. De hel! Gelukkig kwam mijn zicht terug. En mijn zin in het leven ook, hoewel ik vanaf die tijd bang ben in het donker…

In totaal had ik zes bijna-doodervaringen tussen mijn 7e en 16e levensjaar.

Op mijn 18e stopte ik met school om geld te verdienen (vanaf mijn 15e zorg ik financieel voor mezelf) en kwam ik in het bedrijfsleven terecht in een project voor ‘kansarme jongeren’, wat weergeeft dat ik gedoemd was te mislukken in het leven.

Het aantal keren dat ik in de hel belandde zijn voor mij ontelbaar en ik had een toekomstperspectief waarvoor niet iedereen warm loopt…  En ook ik niet!

Van jongs af aan distantieerde ik me van het geweld en wist ik dat ik nooit zo wilde worden als mijn ouders. Zo snel als het kon verliet ik het ouderlijk huis en realiseerde ik mij pas echt uit welke hel ik ontsnapt was. En toen kwam daar het alles veranderende moment in mijn leven:

Het moment dat ik besloot om gelukkig te zijn!

Pats! Ik nam echt het besluit; Vanaf nu ben ik gelukkig en leef ik op mijn voorwaarden.

En dat deed en doe ik nog steeds. Ik leerde, studeerde me wezenloos in de avonduren, gaf bakken geld uit aan mijn eigen ontwikkeling, ruimde mijn inner shit op en deed al het innerlijk werk dat gedaan moest worden om te helen, ging op mijn bek, maar stond altijd weer op en ontwikkelde mij tot wie ik nu ben; een sterke, grappige, liefdevolle en krachtige vrouw, een mega power house. Intens gelukkig met mijn grote liefde Martin maakte en maak ik al mijn dromen waar.

Mijn leven nu is een dikke 10!

En zo vielen de puzzelstukjes langzaam maar zeker op hun plaats. Ik ontwikkelde mij tot geluksexpert en counsellor & life coach. Mijn kracht is dat ik supersnel een diepe verbinding kan aangaan met vrouwen en echt en oprecht luister en hoor wat iemand vertelt (en ik hoor ook wat niet gezegd wordt…).

Door mijn coachervaring te combineren met talloze psychologie-gerelateerde opleidingen, zeer ruime werkervaring als ondernemer in de zakelijke dienstverlening (met o.a. directeuren, CEO’s, CFO’s en managers) en misschien wel het belangrijkst mijn eigen levenservaring, begeleid en help ik vrouwelijke ondernemers naar zakelijk succes in hun leven door het realiseren van een dikke 10 in alle aspecten van hun leven. Leven in overvloed, vanuit liefde, helemaal jezelf kunnen, durven en mogen zijn, plezier, licht leven, geluk, vrijheid zijn hierbij belangrijke waarden.

Mijn eigen leven nu krijgt van mij een hele dikke, vette 10! Op alle gebieden van mijn leven voel ik mij intens gelukkig, dankbaar en bevoorrecht dat ik mijn droomleven mag leven en mag doen wat ik doe; andere vrouwen succesvol en gelukkig maken met zichzelf en hun leven door een dikke 10 te scoren op ieder gebied. Succes verzekerd!

Match call

Wil je je door mij laten coachen? Meld je dan aan voor een match call waarin we samen bekijken of we een match zijn. Maak hieronder direct een afspraak en ik bel je op de aangegeven datum & tijd.