Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Kan gelukscoaching jou verder helpen in het leven?

door | dec 21, 2022 | Coaching, Geluk

Kan gelukscoaching jou verder helpen in het leven?

Gelukscoaching is leuk, fun en je gaat samen met mij aan de slag met een onderwerp in jouw leven. Ik schrijf hier bewust niet coachingsdoel, omdat dat vaak niet het doel is waarvan jij denkt dat het je doel is….
Klinkt vaag he? Vaak blijkt tijdens een coachingstraject dat je iets heel anders wilt dan je aanvankelijk dacht. Of dat je ergens anders aan zou willen werken. Voor mij als coach is dat heel normaal in het proces en om die reden is 1:1-coaching ook geweldig; omdat het maatwerk is. We wijken af daar waar wenselijk en nodig.

Echt iets voor jou?

Gelukscoaching kan jou zeker verder helpen in het leven als je
* Openstaat voor verandering.
* Bereid bent om te investeren in jezelf met energie, tijd en geld.
* Voelt ‘Nu is de tijd voor gelukscoaching!’.
* Intrinsiek gemotiveerd bent.
* Openstaat voor feedback.
* Bereid bent uit je comfortzone te stappen.

Resoneert dit niet met jou? Meld je dan alsjeblieft niet aan voor gelukscoaching, het gaat em niet worden voor jou…

Jouw resultaat na coaching

Het resultaat dat jij behaalt na coaching is natuurlijk afhankelijk van jouw coachingsdoel en je inzet. Wat al mijn vrouwelijke klanten hebben bereikt is
* Meer zelfliefde.
* Minder stress.
* Meer voelen, minder denken.
* Meer zelfvertrouwen.
* Meer vrije tijd.
* Meer energie.
* Meer geluk.
* Meer vrijheid.
* Makkelijker leven.

Als geluksexpert maken de resultaten mij dolgelukkig! Omdat zelfliefde voor mij de basis is voor geluk. Vrije tijd goud is voor vrouwen. Energie het hoogste is als je het relateert aan gelukkig leven en gezondheid. Vrouwen gaan door gelukscoaching meer voelen en minder denken, hoe fantastisch is dat? Ze leren weer vertrouwen op hun eigen gevoel en intuitie.

Maak je leven makkelijker

Makkelijker leven wil ik even toelichten; vrouwen vinden dat hun leven makkelijker is geworden na mijn gelukscoaching. En dat vind ik zo treffend! Het geen doel op zich van mij als geluksexpert, maar een bijkomend voordeel, een kersje op de taart zeg maar. Ik snap het trouwens helemaal, omdat mijn eigen leven ook niet moeilijk of ingewikkeld is. Ik denk niet moeilijk of ingewikkeld en dus leer ik jou ook geen ingewikkelde ‘trucjes’ en ‘kunstjes’ of zo.

Door mijn gelukscoaching, oefeningen en tools simpel (maar effectief) te houden, kunnen mijn klanten ze makkelijk gebruiken en doorvoeren in hun leven. Het leven is niet ingewikkeld, wij maken het ingewikkeld. Mijn gelukscoaching maakt jouw leven juist makkelijker!

Alles valt of staat met jouw resultaat. Mijn voldoening om dit werk te doen haal ik uit het resultaat van mijn klanten. De energie die vrij komt is voor mij goud, daarvoor doe ik het.

Ben ik jouw coach?

Wil je je door mij laten coachen? Dat kan weer in 2023, mijn agenda is volgeboekt voor 2022. Plan hier een gratis en vrijblijvende match call in als je met mij wilt kennismaken of meld je aan voor een van de mooie coachingstrajecten.
O ja, tot november 2023 komen er zeker geen kortingsacties op mijn gelukscoaching, daar hoef je dus niet op te wachten… Wie weet tot snel!

 

 

Gratis e-book Leven vanuit liefde

Met dit gratis e-book wil ik je op weg helpen naar een leven vanuit liefde; een leven zonder angst, haat, geweld en ziekmakende stress.

Een leven waarin je voluit kunt en mag zijn wie je werkelijk bent en waarin je in liefde en volledige vrijheid jouw leven mag leven. Stap vandaag nog uit je angst en leef vanuit liefde!