Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Koerswijziging voor een magisch 2023

door | jan 1, 2023 | Geluk, Liefde, Persoonlijk

Koerswijziging voor een magisch 2023

Soms moet je een andere koers kiezen om op het juiste pad te komen…

Droomstart

Op 1 oktober begon ik met jolandatoet.nl en mijn online business. En dat ging als een malle. Boven verwachting zelfs; je zou kunnen spreken van een droomstart.

Koerswijziging

Half december was ik moe. Niet zo heel gek na een aantal jaren verbouwen en verhuizen. Ik was ook geïrriteerd, bozig, futloos en niet blij. En zo ken ik mezelf niet. Ik was ook niet blij met jolandatoet.nl. Ik voelde de connectie niet. Dacht ik, want ik voelde de connectie dondersgoed… Ik voelde heel goed dat ik met jolandatoet.nl niet datgene deed waarvan ik energie krijg en wat goed voelt, maar wat energie vreet en helemaal niet goed voelt…

Wegens succes geannuleerd

Ik ging helemaal in een deuk, want echt, dit verzin je toch niet? Ben je een bedrijf aan het opbouwen, vind je het niet leuk! Ik wist ook gelijk waaraan het lag; ik had geen duidelijke doelgroep afgebakend, want ik wilde er voor ‘alle vrouwen’ zijn. Mijn agenda stroomde vol met afspraken die ik helemaal niet wilde en met voornamelijk losse coachingssessies die ik ook niet wilde. En zo creëer je zelf een leven dat je niet wilt… En dus nam ik het besluit keuzes te maken en mijn grenzen duidelijker te stellen over tal van zaken en zegde ik alle afspraken af. Wegens succes geannuleerd klinkt gek, voelt voor mij top. Want echt, ik voel me zo opgelucht!

De keuzes die ik maakte:

* Simplify life: maak het niet zo ingewikkeld, less is much more, verantwoordelijkheid nemen, helder en duidelijk communiceren en terug naar de kern zijn begrippen waarop ik focus in 2023. Hierover binnenkort meer.

* Mijn ideale klant is een ondernemende en ambitieuze vrouw die het heerlijk vindt zichzelf verder te ontwikkelen en ontplooien, ook op persoonlijk vlak. Die het logisch vindt in zichzelf te investeren om te groeien als mens. Die het normaal vindt dat niet alles in het leven je komt aanwaaien en dat je zelf dingen moet doen en actie moet nemen om je doel te bereiken. Je hoeft trouwens geen ondernemer te zijn, als je CEO, CFO, manager, teamleider o.i.d. bent of op jouw eigen manier lekker ondernemend, ambitieus en altijd bezig met van alles en nog wat, behoor je ook tot mijn doelgroep. Voor de duidelijkheid; ik coach alleen vrouwen.

* Mijn gelukscoachingsaanbod heb ik teruggebracht naar drie diensten; een van een dag en twee langduriger.

* Mijn werk bestaat uit 100% maatwerk. Om die reden omschrijf ik mijn coachingsaanbod niet langer tot in detail. Jij bent uniek en daarop coach ik. Wat jij nodig hebt, is iets anders dan wat je vriendin nodig heeft. Daarom bepaal ik tijdens het coachingsproces wat jij nodig hebt (uiteraard altijd in overleg met jou) en stem ik mijn gelukscoaching daarop af. En neem van mij aan; mijn commitment aan jou en jouw resultaat is enorm, ik zorg ervoor dat de waarde die ik bied groter is dan de investering.

* Voor het coachingstraject Geluk & Vrijheid 1:1 kun je eerst een match call met mij inplannen. In een match call bekijken we of ik jouw coach ben en jij mijn klant en wat ik voor jou en jouw ontwikkeling kan betekenen. Pas daarna neem jij je beslissing of je met mij in zee wilt gaan en kun je je aanmelden. 

Met deze koerswijziging kan het niet anders dan dan 2023 een magisch jaar wordt. Join he club & feel the magic!

Meld je hier aan voor een match call. Aanmelden voor de Live life & feel VIP-dag kan hier.

Geluk in 7 simpele stappen

In deze gratis pdf geef ik je 7 simpele stappen naar geluk.