Jolandatoet.nl

Leven in een schilderij; Oostpolder Noordlaren

door | Natuur, Nederland

Regelmatig heb ik het gevoel dat ik in een schilderij leef. Kijk mee en ervaar het zelf…

Leven in een schilderij…

Soms, regelmatig en eigenlijk best vaak heb ik het gevoel dat ik in een schilderij leef… Ik ervaar de plekken waar ik kom vaak als betoverend mooi, wonderschoon enΒ  hemels. Ik verklaar het maar door te zeggen dat ik de wereld door mijn ogen zie (en daar valt uiteraard weinig of eigenlijk niets tegenin te brengen). Gelukkig kan ik wat mijn ogen zien, vastleggen met mijn camera. Onlangs maakten we een prachtige wandeling door de Oostpolder in Noordlaren in Groningen. Een fantastisch en wonderschoon gebied om heerlijk doorheen te struinen. Bekijk de foto’s en misschien begrijp je dan een heel klein beetje of zelfs helemaal waarom ik het gevoel heb dat ik in een schilderij leef…

 

Mocht je je afvragen of het echt zo donker werd; het antwoord is ja. En jawel, we zijn helemaal zeikienat geregend, goud waard want wat is dit een prachtig gebied en een heel mooie ervaring met die duisternis die heel plotseling en snel kwam aansnellen… Dankjewel weer voor het kijken en tot gauw!

Hi, ik ben Jolanda Toet!

Op dit blog schrijf ik over het en mijn leven vanuit mijn levensmotto ‘Leef je joy!’.

Met mijn artikelen wil ik jou inspireren je allermooiste leven te leven en je niet te laten intimideren, kleineren, chanteren of monddood maken, maar van iedere dag een feestje te maken. Leef je joy, juist nu!

Maak er iets moois van vandaag!

Wil je iets met me delen? Stuur een e-mail naar: leefjejoy@jolandatoet.nl.

Categorieen

Het leven is mooi!