Life is a journey

Life is a journey

door | Nederland, Reizen

Eindelijk! Was daar het moment waarop we, na een zelfverkozen quarantaine van een week of 7, weer naar buiten gingen, joehoeeeee! Een bijzondere en bijzonder mooie ervaring. Life is a journey!

Naar buiten

Net als in de rest van Nederland mochten we hier in Drenthe ‘gewoon’ naar buiten afgelopen weken. Om een frisse neus te halen of een luchtje te scheppen. Martin en ik besloten desondanks zoveel mogelijk thuis te blijven om geen risico te lopen of te zijn.

Reizen maakt flexibel

Nu ben ik een reiziger; altijd bezig met reizen en zo veel mogelijk op reis. Dat dat nu niet kan vind ik geen punt; het vele reizen maakte me flexibel . Bovendien leer je op reis om te gaan met onverwachte en onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen, ook minder leuke en dat blijkt heel goed van pas te komen in coronatijd.

Eindelijk!

En toen kwam eindelijk, eindelijk, eindelijk het moment waarop we besloten; we gaan eropuit! En maak je vooral geen zorgen, we deden helemaal niks geks. Met de nieuwe auto reden we door het stille, rustige en prachtig mooie Drenthe.

Dichtbij huis

En hoe mooi kan het dichtbij huis zijn? Heel mooi! Kijk maar mee. En ja, deze foto’s nam ik echt in Drenthe en niet in de Bollenstreek.

 

 

Genieten met een hoofdletter G

Mooi he? We hebben genoten! En dan ontdek je op zo’n kort tripje dichtbij huis dat je het gemist hebt; het op pad zijn, in de natuur zijn (en dat terwijl we veel dichterbij de natuur leven in ons huisje in het bos), lekker buiten zijn en het fotograferen van ‘alledaagse’ dingen in de natuur.

Vaker op pad

En dus gaan we komende tijd vaker op pad. Natuurlijk met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften- en regels. En nee, we gaan nu niet naar Zeeland of Limburg, hoe graag we ook zouden willen. We blijven in onze ‘eigen’ regio, in het noorden des lands. 

De reis die leven heet

Zo genieten we ons helemaal suf van deze nieuwe manier van reizen, zodat we zo snel mogelijk weer een stabiel en gezond land (en wereld) hebben om weer verder te kunnen reizen; Life is a journey!