Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Maak van 2023 je mooiste jaar ooit!

door | dec 30, 2022 | Geluk, Liefde, Persoonlijk

Maak van 2023 je mooiste jaar ooit!

Ieder jaar opnieuw neem ik me voor van dat jaar mijn allermooiste ooit te maken. Of dat lukt, vertel ik je vandaag.

Ieder jaar je allermooiste jaar

Ieder jaar opnieuw neem ik me voor van dat jaar mijn allermooiste ooit te maken. En ieder jaar zorgt alleen al dat voornemen voor een enorme energie-shift! Nu heb ik al niet te klagen over een gebrek aan energie, maar het idee dat alles mogelijk is en alles open ligt geeft mij vleugels en een mega enery boost. Up up up gaat de energie!

Nu is het voor mij niet voorbehouden aan een nieuw jaar om nieuwe dingen te beginnen, dingen anders te doen of een lekkere frisse start te maken, maar een nieuw jaar voelt voor mij wel speciaal. Met oud en nieuw neem ik ook bewust afscheid van het oude om plaats, tijd, ruimte en vooral energie en liefde vrij te maken voor het nieuwe. De dagen tussen Kerst en oud en nieuw ruim ik mijn huis stevig op en neem ik afscheid van overtollige spullen die ik niet wil meenemen een nieuw jaar in.

In dit artikel beschrijf ik wat ik zelf ga doen om van 2023 mijn allermooiste jaar ooit te maken en de reden dat ik dit doe, is om jou te inspireren. Haal uit dit blog wat er voor jou in zit, kopieer en plak wat je kunt gebruiken in je eigen leven en vul vooral aan met jouw eigen verlangens, wensen en dromen voor jouw allermooiste 2023. Neem vervolgens actie en ga ervoor!

Energieshift

Mijn energieniveau is normaal gesproken sky high. En dat wil ik heel graag zo houden! Een hoog energieniveau bied mij zoveel voordelen dat ik nooit meer terug wil naar een lager energieniveau. Door positieve gedachten, gevoel en gedrag verhoog je je energietrillingsfrequentie. Heb je net als ik een hoog energieniveau? Dan is het zaak dit niveau zo lang mogelijk hoog te houden. Zo creëer je een leven in alignment; in lijn met je zielsmissie, missie, normen, waarden en zijn.

Aan je eigen energieniveau werken kost geen geld en kun je altijd en overal zelf doen. Discipline is hierbij het grote toverwoord en een gebrek daaraan de reden dat zoveel vrouwen hun energieniveau niet weten te shiften. Jammer, want als je energieniveau top is, begint het leven van je allermooiste leven pas echt, joehoeeee!

Mijn plannen

Hier komen mijn plannen om van 2023 mijn allermooiste jaar ooit te maken.

Liefde

Ik leef vanuit liefde en blijf dat zeker doen in 2023. Da’s niet wollig of zeverig, maar veel concreter en praktischer dan veel mensen denken. Het is wel een grote verandering in denken, waardoor je anders gaat voelen en handelen. Resultaat? Meer geluk & vrijheid en dat is ook welkom in 2023!

Gezondheid

Reizen, lopen, dansen, tuinieren, gezond eten, de natuur in, ontspannen, lezen, wandelen, yoga, slapen en heel veel lachen blijven op mijn lijstje staan van activiteiten die mijn ziel voeden en die goed zijn voor mijn gezondheid. Ook hoop ik veel meer van de zon te genieten, want die mis ik enorm.

Sociale contacten

Afgelopen jaar was een sociaal jaartje voor me; heel veel gezelligheid, samen, nieuwe vrienden blenden met bestaande vrienden, logees, etentjes, uitstapjes, het was geweldig! En toch… ga ik in 2023 meer tijd vrij maken voor natuur, fotograferen en zomaar wat rondlummelen. Onlangs had ik voor het eerst in anderhalf jaar (!) een weekend vrij (zonder afspraken) en ik realiseerde me dat ik dit veel vaker wil.

Huis & Tuin

De verbouwing van mijn huis is eindelijk klaar! 6 december is het laatste gefixt in de badkamer, we begonnen op 15 juni 2021 (en feitelijk al 2 jaar daarvoor). In de tuin ga ik verder met waar ik afgelopen jaar gebleven was. Ik maak een ramvolle cottagetuin en heb nu al zin in het nieuwe tuinseizoen. Afgelopen jaar plantte ik voor het eerst Dahlia’s en ik ben verliefd! In het najaar haalde ik de dahliaknollen uit de grond en plantte ik voorjaarsbollen. Let spring begin!

Reizen

Voor 2023 heb ik heerlijke reisplannen! In Nederland wil ik lekker veel uitstapjes maken met de trein. De eerste van 2023 zijn gepland!

Meer zijn, minder doen

In 2023 wil ik meer zijn en minder doen. Oftewel ik ga me meer richten op mijn binnenwereld en minder op de buitenwereld. Mediteren en energetisch bezig zijn horen daar voor mij bij. 

Jolandatoet.nl voor jou

Met jolandatoet.nl heb ik groots en meeslepende plannen voor de toekomst. Stap voor stap werk ik gestaag aan een goed lopend bedrijf, waarin ik onderneem op mijn eigen voorwaarden (hierover ongetwijfeld later meer) en in alignment met mijn verlangens, wensen, dromen, normen en waarden.

Gelukscoaching 1:1 blijft in 2023 en er komen geen kortingsacties tot in ieder geval november 2023. Je kunt het maar weten…

Instagram (Levenvanuitliefde) blijft en Pinterest (Levenvanuitliefde) wil ik een nieuwe impuls geven. Leuk als je me daar ook volgt!

De videopodcast & audio podcast blijven ook in 2023 van de partij. Leuk als je ze bekijkt of beluistert! 2023 wordt hoe dan ook het jaar van de video’s heb ik begrepen van trend watchers, dus daar ga ik er lekker veel van maken voor je.

Mijn nieuwsbrief zonder nieuws, de Laugh Letter, blaas ik in 2023 nieuw leven in. Je kunt je hier aanmelden.

Mijn blog met al die gratis beschikbare fijne artikelen blijft in 2023. Ook in 2023 schrijf ik pakkende artikelen voor je.

Ik heb plannen voor een nieuw boek, maar omdat ik me in 2023 richt op andere activiteiten, plan ik dit schrijven in voor 2024.

Er komt  een nieuwe uitgave van mijn eerder uitgebrachte boek Eet jezelf gelukkig! Ik heb dit ingepland voor Q2, maar laat dit volledig los, omdat ik focus op andere prioriteiten.

Verrassing

Verder laat ik me vooral verrassen door het leven, omdat ik juist zo hou van niet alles vol plannen, niet weten en go with the flow, waar die go ook mag flowen.

Er staat nog veel meer nieuws op stapel, maar daarover zeer binnenkort meer, wordt vervolgd!

Geluk in 7 simpele stappen

In deze gratis pdf geef ik je 7 simpele stappen naar geluk.