Mijn leven was een dikke nul…

door | jan 25, 2023 | Persoonlijk

Mijn leven was een dikke nul

Van een aantal vrouwen kreeg ik de vraag wat mijn persoonlijke succesnummers zijn in het leven. Om die vraag te beantwoorden keer ik eerst terug naar toen mijn leven nog een dikke nul was…

Mijn leven

Mijn leven is niet altijd mooi en rooskleurig geweest. Door mijn achtergrond was ik voorbestemd volledig te mislukken. Ondanks mijn zeer gewelddadige jeugd waarover ik het boek Nee, mama, nee! schreef, geloofde ik altijd in een beter en liefdevol leven voor mezelf. Dat is ook waar Nee, mama, nee! feitelijk over gaat; over mijn vertrouwen in en mijn liefde voor het leven. Onlangs liet een lezeres mij weten dat zij door mijn boek weer opnieuw is gaan geloven in de liefde, zich weer open durfde stellen en nu de fantastische en mooie liefdesrelatie heeft waarnaar ze al jaren verlangde. En precies daarvoor schreef ik Nee, mama, nee!. Je vindt Nee,mama, nee! hier.

Over mezelf schrijven

Doe ik regelmatig, maar liever niet. Omdat ik vind dat mijn dienstverlening en mijn blogartikelen over jou moeten gaan en niet over mij. Niet omdat ik het moeilijk vind over mijn verleden te praten; ik ben een open boek. Schaam me nergens voor, verschuil me nergens achter en omdat ik altijd en overal 100% mezelf ben en geen enkele waarde hecht aan de mening van onbekenden, heb ik er geen moeite mee mezelf kwetsbaar op te stellen.

Omdat ik merk dat potentiële klanten ook en misschien wel juist dingen over mij als mens willen weten en ik vragen krijg over bijvoorbeeld mijn eigen successen in het leven, heb ik besloten toch en ook over mezelf te schrijven. Open en eerlijk, want zo ben ik.

En dus begin ik vandaag met dit artikel over mijn eigen leven, specifieker van toen mijn eigen leven nog een dikke vette nul was.

Mijn leven was een dikke nul

Ja, je leest het goed, mijn eigen leven was een dikke nul.

Vanaf mijn eerste levensjaar werd ik lichamelijk en geestelijk zwaar mishandeld door mijn moeder. Mijn vader stond erbij en keek ernaar. Iedere dag opnieuw leefde ik in angst voor de vrouw die zich mijn moeder noemt, omdat ik bang was dat ze mij zou doodslaan.

Toen ik 7 jaar oud was werd ik in mijn eigen slaapkamer verkracht door oom Wim. Mijn moeder hoorde hierover en deed…. helemaal niets. Hoogverraad in de ogen van mijn zevenjarige zelf en vanaf dat moment wist ik dat ‘grote mensen niet te vertrouwen zijn’.

Tussen mijn 7e en mijn 16e kreeg ik vijf keer een hartstilstand door naar later bleek een erfelijke hartafwijking. Omdat 70% van de mensen overlijdt tijdens een eerste en 30% tijdens een tweede harstilstand, werd ik een ‘medisch wonder’. Voor mij zelf een teken dat het mijn tijd nog niet was om planeet aarde te verlaten.

Ik verdronk bijna tijdens zwemles en werd zwaar bewusteloos opgedoken door de badmeester; een traumatische ervaring waarover ik jaren nachtmerries had. Ook hierin waren mijn ouders er niet voor me.

Op mijn 13e kreeg ik een harstilstand waarna ik blind was. Ik herinner me nog mijn totale paniek; me slechter voelen dan ooit, want niemand voelt zich lekker na een hartstilstand, de Oostenrijkse taal niet spreken waar ik op dat moment was, met gillende sirenes naar het ziekenhuis in Bregenz afgevoerd worden, helemaal alleen, geen idee waar mijn ouders waren en tot overmaat van ramp blind zijn. De hel! Gelukkig kwam mijn zicht terug. En mijn zin in het leven ook, hoewel ik vanaf die dag bang ben in het donker…

In totaal had ik zes bijna-doodervaringen tussen mijn 7e en 16e levensjaar.

Op mijn 18e stopte ik met school om geld te verdienen (vanaf mijn 15e zorg ik financieel voor mezelf) en kwam ik in het bedrijfsleven terecht in een project voor ‘kansarme jongeren’, wat weergeeft dat ik gedoemd was te mislukken in het leven.

Het aantal keren dat ik in de hel belandde zijn voor mij ontelbaar en ik had een toekomstperspectief waarvoor niet iedereen warm loopt…  En ook ik niet!

Van jongs af aan distantieerde ik me van het geweld thuis en wist ik dat ik nooit zo wilde worden als mijn ouders. Zo snel als het kon verliet ik het ouderlijk huis en realiseerde ik mij pas echt uit welke hel ik ontsnapt was. En toen kwam daar het alles veranderende moment in mijn leven:

Het moment dat ik besloot om gelukkig te zijn!

Pats! Ik nam echt het besluit; Vanaf nu ben ik gelukkig en leef ik op mijn voorwaarden.

En dat doe ik nog steeds. Ik leerde, studeerde me wezenloos in de avonduren, gaf bakken geld uit aan mijn eigen ontwikkeling, ruimde mijn inner shit op en deed al het innerlijk werk dat gedaan moest worden om te helen, ging op mijn bek, maar stond altijd weer op en ontwikkelde mij tot wie ik nu ben; een sterke, grappige, liefdevolle en krachtige vrouw, een mega power house. Intens gelukkig met mijn grote liefde Martin maakte en maak ik al mijn dromen waar.

En zo vielen de puzzelstukjes langzaam maar zeker op hun plaats. Ik ontwikkelde mij tot geluksexpert en counsellor & life coach. Mijn kracht is dat ik supersnel een diepe verbinding kan aangaan met vrouwen en echt en oprecht luister en hoor wat iemand vertelt (en ik hoor ook wat niet gezegd wordt…).

Mjn leven nu is een dikke 10!

Mijn eigen leven nu krijgt van mij een hele dikke, vette 10! Op alle gebieden van mijn leven voel ik mij intens gelukkig, dankbaar en bevoorrecht dat ik mijn droomleven mag leven en mag doen wat ik doe; andere vrouwen succesvol en gelukkig maken met zichzelf en hun leven door een dikke 10 te scoren op ieder gebied.

Mijn missie

Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers te coachen, helpen en begeleiden naar zakelijk succes, overvloed en vrijheid door het realiseren van een dikke 10 in alle aspecten van hun leven. Gelukkig zijn met jezelf en je leven is het doel en resultaat van mijn coaching. 

Leven vanuit liefde, overvloed, helemaal jezelf, kunnen, durven en mogen zijn, plezier, licht leven, goede relaties en de grote liefde, verbondenheid, commitment zijn hierbij voor mij belangrijke kernwaarden. Door jouw geluk trek je alles aan wat je wilt; ook zakelijk succes en vrijheid! Succes verzekerd!

Wil jij ook een dikke 10 scoren op alle aspecten van jouw leven? Meld je hier aan voor een match call en ik spreek je snel!

Match call

Wil je je door mij laten coachen? Meld je dan aan voor een match call waarin we samen bekijken of we een match zijn. Maak hieronder direct een afspraak en ik bel je op de aangegeven datum & tijd.