Moos de bus in de Elzas

Moos de bus in de Elzas

door | Frankrijk, Moosdebus, Reizen

De eerste bestemming tijdens onze eerste roadtrip met Moos de bus, is de Elzas in Frankrijk. En wat is de Elzas leuk!

Elzas

Vorig jaar gingen we voor het eerst naar de Elzas. Toen we besloten dit jaar een roadtrip te maken door Frankrijk, stond voor mij gelijk vast dat we ook naar de Elzas zouden gaan.

Ik ♥ Elzas

Ik heb een enorm zwak voor de Elzas; voel me er thuis en wat vind ik de ELzas mooi en leuk. Begin juli was het hier nog heerlijk rustig, fantastisch. We zijn trouwens niet naar Straatsburg geweest, omdat we momenteel niet veel steden bezoeken vanwege het coronavirus.

Reis je mee?

Hieronder heb ik lekker veel foto’s voor je van deze prachtige trip. Leuk dat je met me meereist!

Overal waar je kijkt; druiven voor wijn.

Te schattige straatjes en huizen.

De wereldberoemde ooievaars van de ELzas; we zagen er heel veel.

We kochten onze mascotte Storky in de Elzas en wat fijn dat Storky altijd met ons en Moos de bus meereist.

Ik had hier nog dagen kunnen doorbrengen. De Elzas staat zeker op mijn verlanglijst om nog een keer te bezoeken! Leuk dat je erbij was, tot de volgende roadtrip!

 

 

Meer artikelen over reizen

Ik ben Jolanda Toet. Na een rampzalige jeugd vol geweld en vijandigheid en zonder liefde en positiviteit, besloot ik dat ik gelukkig wilde en mocht zijn. Ik leerde van mezelf houden en veranderde werkelijk alles in mijn leven. Resultaat? Een energiek, positief en gelukkig leven. En dat gun ik iedere vrouw! Om vrouwen te inspireren en motiveren hun mooiste leven te leven, schrijf ik artikelen over (glutenvrij) eten, leven en reizen en e-books voor een gelukkig leven.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit blog leuk, grappig, interessant of mooi? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit blog wilt delen!

Sharing is caring!