Myanmar; Schwedagon Paya in Yangon

Myanmar; Schwedagon Paya in Yangon

door | Myanmar, Travel

Schwedagon Paya in Yangon is de grootste heilige pagoda in Myanmar. Vandaag neem ik je mee naar dit prachtige gouden tempelcomplex.

Schwedagon Paya pagoda in Yangon

De Schwedagon Paya is ernom groot en levendig. In en met dit blog probeer ik een beeld te schetsen van het dagelijks leven in dit tempelcomplex. Mensen bidden, schikken bloemen en offerandes, doen de was, eten met elkaar, vegen het complex en doen wat ze doen. Overal liggen slippers, want slippers, schoenen en sokken moeten hier uit, kaarsjes en wierook branden en er heerst een vredige, warme en serene sfeer. Een gouden tempelcomplex waar gouden mensen hun dagelijkse dingen doen. Leuk dat je mee kijkt!

 

 

 

Ik hoop dat je net als ik genoten hebt van deze fotoimpressie. En zo ja, dan heb ik goed nieuws voor je; binnenkort maak ik nog een fotoblog met foto’s van deze prachtige pagoda voor je, en dan ook foto’s die ik ’s avonds nam. Dankjewel voor het meekijken, tot de volgende keer! 

Meer reisblogs

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit blog leuk, grappig, interessant of mooi? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit blog wilt delen!

Sharing is caring!