Myanmar; Schwedagon Paya in Yangon

Myanmar; Schwedagon Paya in Yangon

door | Reizen, Spiritualiteit

Schwedagon Paya in Yangon is de grootste heilige pagoda in Myanmar. Vandaag neem ik je mee naar dit prachtige gouden tempelcomplex.

Schwedagon Paya pagoda in Yangon

De Schwedagon Paya is ernom groot en levendig. In en met dit blog probeer ik een beeld te schetsen van het dagelijks leven in dit tempelcomplex. Mensen bidden, schikken bloemen en offerandes, doen de was, eten met elkaar, vegen het complex en doen wat ze doen. Overal liggen slippers, want slippers, schoenen en sokken moeten hier uit, kaarsjes en wierook branden en er heerst een vredige, warme en serene sfeer. Een gouden tempelcomplex waar gouden mensen hun dagelijkse dingen doen. Leuk dat je mee kijkt!

 

 

 

Ik hoop dat je net als ik genoten hebt van deze fotoimpressie. En zo ja, dan heb ik goed nieuws voor je; binnenkort maak ik nog een fotoblog met foto’s van deze prachtige pagoda voor je, en dan ook foto’s die ik ’s avonds nam. Dankjewel voor het meekijken, tot de volgende keer! 

Meer reisblogs