Nachochips met chorizo, paprika en kaas

Nachochips met chorizo, paprika en kaas

door | Bijgerechten, Borrel, Gezond, Glutenvrij, Recepten, Snel, Vlees

Een multifunctioneel gerechtje vandaag; deze nachochips zijn heerlijk bij de borrel, maar ook als avondmaaltijd bij een kop soep. 

Ingrediënten 

Tortillachips.

Paprika, een halve rode, gele of oranje, gewassen en in fijne stukjes gesneden.

Chorizo, in kleine stukjes gesneden, hoeveelheid naar smaak.

Geraspte kaas om te gratineren, bijvoorbeeld jong belegen.

Zo maak je het

1. Verwarm de gril voor.

2. Doe de tortillachips in een ovenschaal.

3. Voeg de gesneden paprika en chorizo toe.

4. Bestrooi met geraspte kaas.

5. Gratineer in een hete gril tot de kaas gesmolten is. Dit duurt nog geen 3 minuten, hou goed in de gaten. Als de kaas gesmolten is, zijn je nacho’s klaar. Laat je de nacho’s te lang in de oven staan, dan worden ze taai en slap.

Eet smakelijk! 

Borreltijd!

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit gerecht lekker? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit recept wilt delen!

Sharing is caring!