Nieuw! Gelukscoaching en Reiscoaching

Nieuw! Gelukscoaching en Reiscoaching

door | Geluk

Ik heb zoiets leuks voor je! Gelukscoaching en Reiscoaching naar keuze in mijn praktijk in Amsterdam of telefonisch. Ik vertel je er hier alles over. Enne, even als reminder; a great coach can change a life!

Coaching voor iedereen

Iedereen zou een coach moeten hebben om dingen waar je mee zit te bespreken, om te sparren over mogelijkheden, om nieuwe inzichten te krijgen, te ontdekken wat je ècht wilt en niet wat je denkt wat je wilt en alles waarover je maar zou willen praten met een professional.

Reiscoaching

Ik ben een echte wereldreizger en reis een groot deel van mijn leven de wereld rond. Voor mij is een koffer inpakken peanuts en de onzekerheid die reizen met zich meebrengt, vind ik alleen maar leuk en avontuurlijk. Heel veel mensen zouden ook graag willen reizen. Maar ze doen het niet. Omdat ze tegengehouden worden door hun eigen angsten en onzekerheden. Jammer, want aan de meeste van die angsten en onzekerheden is iets te doen. Zou jij graag op reis willen, maar weet je niet hoe je je reis moet financieren, wil je leren omgaan met onzekerheid, alternatieven bedenken voor reisonmogelijkheden, wil je weten wat te doen als je ziek wordt of een heel concrete reisplanning maken? Ik vind het supertof om jou hierbij te helpen!

Meer informatie en je aanmelden kan hier.

Gelukscoaching

Gelukscoaching is een combinatie van lifecoaching, stresscounselling en gelukskunde (positieve psychologie). Gelukscoaching is voor alle vrouwen die vragen hebben over hun leven. Wil je meer rust, niet altijd stressen en oververmoeid rondhollen, de stress in je leven drastisch verminderen, leren hoe je delegeert en aan wie, misschien wil je je grenzen beter aangeven, vind je jezelf egoïsch als je tijd vrijmaakt voor jezelf en weet je niet hoe je daarmee omgaat. Hoe combineer je werk- en prive en dan ook nog met zorgtaken? Je houdt enorm van tuinieren, maar komt er nooit aan toe, hoe dan? Of je weet helemaal niet meer wie jij zelf ook al weer bent en waar jij gebleven bent in je eigen leven? Allemaal vragen die ik regelmatig samen met mijn cliënten aanpak. Altijd met als resultaat meer energie, positviteit en geluk inje leven. Want daar sta en ga ik voor!

Meer informatie en je aanmelden kan hier.

Wat, hoe, wanneer en waar?

Reiscoaching is een eenmalig (of net zo vaak als je wilt, maar het gaat per keer) gesprek in mijn praktijk in Amsterdam of telefonisch. Jij kiest! Reiscoaching is mogelijk op woensdag 2, 9 en 16 oktober. Daarna weer ergens in 2020, dus grijp je kans.

Gelukscoaching bestaat uit een intake en vier gespreksconsulten van 60 minuten in mijn praktijk in Amsterdam of telefonisch naar keuze. Beginnen met geluksoaching is mogelijk op woensdag 2, 9 en 16 oktober aanstaande. Dit jaar verder niet meer, dus meld je snel aan. Gelukscoaching is tot en met zondag 15 september te koop met earlydbirdkorting, o yeah! De normale prijs die dus weer ingaat vanaf 16 september bedraagt 349 euro inclusief 21% btw, met speciale earlybirdkorting is de prijs voor dit superleuke en leerzame traject 299 euro.

A great coach can change a life!

Op is op en vol is vol en nee, dat is geen slimme verkooppraat, maar bittere ernst en vooral de eenvoudige realiteit. Wees er snel bij en mocht je het nog niet weten; A great coach can change a life!

 

Word de beste versie van jezelf

 

 

 

Gratis Online cursus Leef positief, les 1

Na je aanmelding ontvang je persoonlijke inloggegevens en kun je gelijk inloggen. Door je aanmelding geef je Jolanda Toet toestemming voor het toesturen van Inspiratie in je mailbox.

Sharing is caring!