Jolandatoet.nl

Nieuw project!

door | Lifestyle

Afgelopen maanden was ik bezig met een nieuw groots en meeslepend project in mijn leven. Vandaag licht ik een tipje van de sluier op.

Nieuw project

Het afgelopen pak em beet half jaar was ik bezig met een nieuw groots, meeslepend en levensveranderend project in ons leven. Ik wikte en woog en dubde, aarzelde en twijfelkontte of ik daarover zou gaan schrijven op jolandatoet.nl. En ik besloot dat niet te doen…

Privacy

Omdat het om mijn privéleven gaat, wil ik niet langer mijn hele hebben en houwen zomaar te grabbel gooien en etaleren voor iedereen die dat maar wil en kan zien. En nee, er is helemaal niets gebeurd in mijn leven dat voor die omslag zorgt. Na het beëindigen van mijn webshop en de veranderende wereld waarin we leven, wil ik bepaalde privégegevens lekker voor mijzelf houden.

Twee passies voor de prijs van 1

Nu is dat nieuwe project zo ontzettend, onwijs leuk dat ik besloten heb daarvoor een tweede website te maken. Waarop ik niet 1, maar twee van mijn passies met je wil delen. Twee passies voor de prijs van 1 zeg maar en natuurlijk is de website en zijn alle artikelen helemaal gratis en voor noppie. Ik ga ook niets verkopen, het wordt geen webshop.

Nieuwe website

Op mijn nieuwe website ga ik heel veel mooie artikelen maken over twee van mijn passies. Omdat het 100% over mijn privéleven gaat, hang ik mijn identiteit daar niet aan de grote klok. En nee, ik schrijf op dat blog niet over enge, rare dingen en ook niet over politiek, gezondheid of voeding. Maar over heel leuke dingen in mijn leven.

Leef je joy!

De reden dat ik deze website gemaakt heb, is puur voor de lol. Voor joy dus. En als ik die lol en joy met anderen kan delen, is het dubbel feest. Met mijn nieuwe website hoop ik anderen te inspireren. Over dit deel van mijn leven ga ik niet schrijven op jolandatoet.nl, omdat ik hier al over andere dingen schrijf.

Vaag verhaal?

Mocht je denken, wat een vaag verhaal, dan begrijp ik dat helemaal (rijmt ook nog…). Als je het onderwerp ziet, zul je het waarschijnlijk direct begrijpen en me ook gelijk herkennen. Het wordt natuurlijk ook geen ‘geheime’ website of zo, maar ik wil niet direct aan de grote klok hangen dat ik het ben.

Licht, luchtig, fris & fruitig

Mijn nieuwe website wordt licht, luchtig, fris & fruitig! En leuk jongens, ik heb er zoveel zin in! En pfffff, kan ik er eindelijk over schrijven, ha, ha.

Waar moet je zijn?

Wil je een kijken komen nemen? Stuur een mailtje naar leefjejoy@jolandatoet.nl of via Insta, dan stuur ik je de naam van mijn nieuwe website toe.

O ja, de website gaat woensdag 31 maart live, superleuk om je daar te zien!

Hi, ik ben Jolanda Toet!

Op dit blog schrijf ik over het en mijn leven vanuit mijn levensmotto ‘Leef je joy!’.

Met mijn artikelen wil ik jou inspireren je allermooiste leven te leven en je niet te laten intimideren, kleineren, chanteren of monddood maken, maar van iedere dag een feestje te maken. Leef je joy, juist nu!

Maak er iets moois van vandaag!

Wil je iets met me delen? Stuur een e-mail naar: leefjejoy@jolandatoet.nl.

Categorieen

Het leven is mooi!