Online cursus Energiek en gezonder in 6 weken

Online cursus Energiek en gezonder in 6 weken

door | Geluk, Gezondheid

Wil jij energieker en gezonder worden? Om alles uit jezelf en je leven te kunnen halen, de mooiste versie van jezelf te worden en je allermooiste leven te leven? Dan is de online cursus Energiek en gezonder in 6 weken echt iets voor jou!

Energiek en gezonder

We willen ons allemaal zo energiek en gezond mogelijk voelen. Maar wat nou als dat niet zo is? Waar begin je dan? Wat doe je wel en wat doe je juist niet? Of als je je wel energiek, maar niet zo gezond voelt? Of wel gezond en superfit, maar er mag nog wel wat energie bij?

Energiek en gezonder in 6 weken

In maar 6 weken tijd ècht energiek en gezonder zijn? Het kan! Meld je aan voor de online cursus Energiek en gezonder in 6 weken en we gaan samen aan de slag. Samen ja, ik begeleid en ondersteun jou daar waar jij dat nodig hebt.

Online?

Samen gaan we aan de slag en ja, de cursus is online oftewel digitaal oftewel te volgen via internet. Niks moeilijks en niks ingewikkelds, als je maar internet hebt. Na het bestuderen van de lesstof, kom je natuurlijk wel van je bank af. Om in het echte leven echte actie te nemen die jij nodig hebt om je energiek en gezonder te voelen.

Maar ik ben helemaal niet 100% gezond

Dat geeft niks! Ik beloof je ook niet dat je gezond wordt door het volgen van deze cursus, maar wel dat je gezonder wordt. Gezonder dan nu. En natuurlijk hou ik ook in deze cursus rekening met je eventuele beperkingen. Die heb ik zelf ook en toch voel ik me energiek en gezond.

Wat leer je in de cursus Energiek en gezonder in 6 weken?

Samen pakken we je volledige leefstijl aan, simpelweg omdat dat nodig is voor een energiek en gezonder leven. In 6 weken tijd gaan we stap voor stap aan de slag met:

1. Leefstijl.
2. Mindset.
3. Stress.
4. Voeding.
5. Lichaamsbeweging.
6. Rust, ontspanning en slaap.

Welk resultaat mag en kun je verwachten?

Na het volgen van deze cursus voel je je niet alleen energieker en gezonder, maar ook gelukkiger. Dat komt doordat energieke, gezonde mensen gelukkiger zijn dan mensen die dat niet zijn. Na het volgen van de cursus weet je welke voeding voor jou en jouw lichaam gezond is, wat je moet doen om negatieve en chronische stress in je leven aan te pakken, wat lichaamsbeweging voor je doet en welke dingen jou energie geven en kosten, welke leefstijl bij jou past, welke rol je gedachten en emoties spelen in je leven, hoe je je leven in balans brengt en nog veel meer.

Waaruit bestaat de cursus Energiek en gezonder in 6 weken?

*  Inspirerende lessen waarmee je zelf direct aan de slag kunt.
* Online lesstof met praktijkvoorbeelden ter verduidelijking,
* Heel veel oefeningen en praktijkopdrachten om je kennis gelijk in de praktijk te brengen.
* Video’s (vlogs|) als aanvulling op de lesstof.
* De mogelijkheid om per e-mail vragen te stellen over dingen waar jij tegenaan loopt, jouw ontwikkeling en persoonlijke groei en natuurlijk over de cursusinhoud.
* Alle toekomstige uitbreidingen en aanvullingen.
* Lifetime membership.
* Toegang tot een online leerplatform.
* Direct toegang tot de volledige cursus, zodat je in je eigen tempo kunt studeren.

Ben ik klaar na 6 weken?

Met je persoonlijke ontwikkeling ben je nooit klaar. Misschien ben je na 6 weken nog niet klaar met deze cursus; je hebt alle tijd om op je gemak verder te gaan, want je houdt toegang tot de cursus. Ga je na afronding van de cursus verder met het in de praktijk brengen van je kennis en kunde? Dan blijft het proces van je steeds energieker en gezonder worden doorgaan. Na 6 weken heb je je volledige leefstijl veranderd! En nee, dat betekent niet dat je leven saai, voorspelbaar en perfect is, integendeel. Je hebt veel meer energie voor leuke dingen, dagjes uit, plezier en alles wat je maar leuk vindt.

Kan ik dat wel?

Deze cursus is niet bedoeld als vervanging van psychische of medisch hulp, maar kan wel dienen als aanvulling hierop. Iedereen kan deelnemen aan deze cursus. Het maakt niets uit of je een slechte conditie hebt, je superongezond eet en nooit beweegt. Sterker nog, dan zou je weleens heel erg grote stappen voorwaarts kunnen maken op lichamelijk en geestelijk vlak! Eet je al gezond, heb je een goede basisconditie en voel je je toch vaak te moe, uitgeblust, opgebrand en futloos? Ook dan helpt deze cursus jou je energiek en gezonder te voelen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stel ze per e-mail aan info@jolandatoet.nl of maak een gratis belafspraak met me.

Cursus en e-book

Ik bied de online cursus Energiek en gezonder in 6 weken los aan, maar ook in een pakket (speciale pakketprijs!) met mijn e-book Eet jezelf gelukkig! Dit e-book heb je niet nodig voor het volgen van de cursus, maar het is wel een heel waardevolle en mooie toevoeging als je meer wilt weten over gezonde voeding en je gezonder wilt gaan eten.

Gelijk beginnen?

De cursus Energiek en gezonder in 6 weken kost 107 euro inclusief 21% btw.

De cursus Energiek en gezonder in 6 weken & het e-book Eet jezelf gelukkig! kosten samen 117 euro inclusief 21% btw.

Na aanmelding ontvang je inloggegevens en kun je gelijk beginnen.

Geef je gezondheid een boost

Sharing is caring!