Ossenworst met rucola, augurk en pijnboompitjes

Ossenworst met rucola, augurk en pijnboompitjes

door | Bijgerechten, Borrel, Glutenvrij, Recepten, Snel, Vlees

Vandaag een supersimpel en snel gerechtje voor bij de borrel. Een van onze all time favortites en in huize Toet een blijvertje.

Ingrediënten voor 2 personen

Ossenworst, 1.

Rucola, handjevol.

Augurken, twee, gesnipperd.

Pijnboompitjes.

Zo maak je het

1. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan op laag vuur goudbruin.

2. Legt de rucola op een borrelplank, schaal of bord.

3. Snijd de ossenworst in plakjes en leg op de rucola.

4. Snijd de augurk in fijne blokjes en doe in een apart schaaltje. Zo kan het niet gaan lekken en bovendien houdt niet iedereen van augurk.

5. Strooi de goudbruine pijnboompitjes over en rond de worst.

Klaar is keesie, het leven is echt een feessie! Eet smakelijk!

Drie keer supersnel op tafel!

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit gerecht lekker? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit recept wilt delen!

Sharing is caring!