Jolanda Toet

Privacy & Cookies

Privacy en cookies

Privacy 

Jouw privacy heeft voor mij hoge prioriteit. Ik verstrek of verkoop jouw persoonsgegevens nooit aan derden en behandel ze als zeer vertrouwelijk.

Welke gegevens bewaar ik van jou?

– Naam.
– E-mailadres.
– Adres.
– Postcode.
– Woonplaats.
– IP-adres.

Waarvoor gebruik ik deze gegevens?

Naam en e-mailadres
Je naam en e-mailadres gebruik ik om je toegang te geven tot online producten waarvan jij expliciet hebt aangegeven dat je die wilt ontvangen. Denk hierbij aan gratis downloads, e-books en online cursussen. 

Adresgegevens
Je adresgegevens heb ik nodig om het juiste btw-tarief vast te stellen bij de aankoop van producten. Ik vermeld jouw gegevens op de factuur die je ontvangt bij aankoop van een product.

IP-adres
Als je een reactie achterlaat op mijn blog of een product bestelt, registreer ik je IP-adres. Dit IP-adres gebruik ik alleen bij onrechtmatigheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van reacties die je achterlaat op mijn website.

Cookies
Jolandatoet.nl gebruikt cookies. Deze zijn anoniem en bevatten geen data.

Betalen in de webshop

Als je een product koopt in de webshop, word je voor betaling doorverwezen naar een externe partij die de betalingen uitvoert, een zogeheten payment provider, in mijn geval Mollie. De verbinding die hiervoor nodig is, is beveiligd en versleuteld met een SSL-certificaat.