Recept; Ei-wrap met groenten en ham

Recept; Ei-wrap met groenten en ham

door | Recepten

Wat een geweldig recept is dit! Makkelijk te maken, snel klaar, gezond en hartstikke lekker. O ja, ook handig, je kunt deze ei-wrap
’s morgens, ’s middags en ’s avonds eten; lekker multi-inzetbaar dus.

Ei-wrap?

Momenteel hartstikke hot, hip en trendy en verkrijgbaar bij bijvoorbeeld het restaurant van De Bijenkorf; de ei-wrap. Vroeger noemden we een ei-wrap een omelet, een kluts-ei of een pannenkoek-ei, weet je nog? Nu ga ik natuurlijk niet zeuren over vroeger en ga ik hartstikke lekker met mijn tijd mee, dus vandaag een recept voor een ei-wrap. En hoe je dit gerecht ook noemt, het is hartstikke snel, makkelijk en lekker!

Voor één ei-wrap heb je nodig

* Twee eieren.

* Scheutje melk of water.

* Groenten, naar smaak en keuze.Ik gebruikte hier sla, kiemen, bleekselderij en granaatappelpitjes.

* Eventueel ham, kipdijfilet of garnalen. Ik belegde mijn ei-wrap met een plakje ham.

* Klontje roomboter.

* Zwarte peper uit de molen.

Heerlijk makkelijk te maken

* Verhit een klontje roomboter in een koekenpan.

* Klop in een kom of diep bord twee eieren los met een scheutje melk of water.

* Bak een mooie wrap, omelet, pannenkoek of kluts-ei van de eieren en melk/water.

* Maak ondertussen de groenten naar keuze schoon en snij fijn.

* (Roer)bak eventueel kipdijfilet of garnalen, lekker met knoflook en ui.

* Schep de groenten en eventueel vlees of garnalen op je ei-wrap en bestrooi met zware peper.

* Rol op en Klaar is keesie!

Eet smakelijk!

Meer lekkere recepten

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit gerecht lekker? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit recept wilt delen!

Sharing is caring!