Recept; Ei-wrap met groenten en ham

Recept; Ei-wrap met groenten en ham

door | Eten

Wat een geweldig recept is dit! Makkelijk te maken, snel klaar, gezond en hartstikke lekker. O ja, ook handig, je kunt deze ei-wrap
’s morgens, ’s middags en ’s avonds eten; lekker multi-inzetbaar dus.

Ei-wrap?

Momenteel hartstikke hot, hip en trendy en verkrijgbaar bij bijvoorbeeld het restaurant van De Bijenkorf; de ei-wrap. Vroeger noemden we een ei-wrap een omelet, een kluts-ei of een pannenkoek-ei, weet je nog? Nu ga ik natuurlijk niet zeuren over vroeger en ga ik hartstikke lekker met mijn tijd mee, dus vandaag een recept voor een ei-wrap. En hoe je dit gerecht ook noemt, het is hartstikke snel, makkelijk en lekker!

Voor één ei-wrap heb je nodig

* Twee eieren.

* Scheutje melk of water.

* Groenten, naar smaak en keuze.Ik gebruikte hier sla, kiemen, bleekselderij en granaatappelpitjes.

* Eventueel ham, kipdijfilet of garnalen. Ik belegde mijn ei-wrap met een plakje ham.

* Klontje roomboter.

* Zwarte peper uit de molen.

Heerlijk makkelijk te maken

* Verhit een klontje roomboter in een koekenpan.

* Klop in een kom of diep bord twee eieren los met een scheutje melk of water.

* Bak een mooie wrap, omelet, pannenkoek of kluts-ei van de eieren en melk/water.

* Maak ondertussen de groenten naar keuze schoon en snij fijn.

* (Roer)bak eventueel kipdijfilet of garnalen, lekker met knoflook en ui.

* Schep de groenten en eventueel vlees of garnalen op je ei-wrap en bestrooi met zware peper.

* Rol op en Klaar is keesie!

Eet smakelijk!

Meer lekkere blogartikelen

Social media

Sharing is caring!