Recept; Spaghetti met paddenstoelen en truffelolie

Recept; Spaghetti met paddenstoelen en truffelolie

door | Recepten

Deze spaghetti is fijn, heel heel fijn. Superlekker, gezond en nog snel klaar ook. Hou je niet van de smaak van truffel? Kies dan een andere oliesoort, bijvoorbeeld basilicumolie. Ook lekker!

 

Dit heb je nodig

* Glutenvrije spaghetti, ik vind de glutenvrije spaghetti van Lidl het allerlekkerst en niet plakkerig.

* Paddenstoelen, bijvoorbeeld kastanjechampignons, shiitake of oesterzwammen.

* Truffelolie, deze is superlekker.

* Pijnboompitjes.

* Parmezaanse kaas.

Zo maak je de spaghetti met paddenstoelen en truffelolie

* Kook de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking.

* Bak de schoongemaakte en gesneden paddenstoelen gaar en goudbruin.

* Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.

* Giet de spaghetti af en schep in een bord of schaal.

* Voeg de paddenstoelen toe.

* Besprenkel met truffelolie.

* Voeg de pijnboompitjes toe.

* Rasp Parmezaanse kaas naar smaak over je spaghetti.

Dat wordt smullen, eet smakelijk!

Meer lekkere recepten

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit gerecht lekker? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit recept wilt delen!

Sharing is caring!