Recept; Spaghetti met paddenstoelen en truffelolie

Recept; Spaghetti met paddenstoelen en truffelolie

door | Recept

Deze spaghetti is fijn, heel heel fijn. Superlekker, gezond en nog snel klaar ook. Hou je niet van de smaak van truffel? Kies dan een andere oliesoort, bijvoorbeeld basilicumolie. Ook lekker!

 

Dit heb je nodig

* Glutenvrije spaghetti, ik vind de glutenvrije spaghetti van Lidl het allerlekkerst en niet plakkerig.

* Paddenstoelen, bijvoorbeeld kastanjechampignons, shiitake of oesterzwammen.

* Truffelolie, deze is superlekker.

* Pijnboompitjes.

* Parmezaanse kaas.

Zo maak je de spaghetti met paddenstoelen en truffelolie

* Kook de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking.

* Bak de schoongemaakte en gesneden paddenstoelen gaar en goudbruin.

* Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.

* Giet de spaghetti af en schep in een bord of schaal.

* Voeg de paddenstoelen toe.

* Besprenkel met truffelolie.

* Voeg de pijnboompitjes toe.

* Rasp Parmezaanse kaas naar smaak over je spaghetti.

Dat wordt smullen, eet smakelijk!

Meer lekkere blogs

Volg me ook hier

Sharing is caring!