Recepten voor een relaxte paasbrunch

Recepten voor een relaxte paasbrunch

door | Pasen, Recepten

De paasdagen komen eraan! Daarom heb ik veel recepten voor je voor een gezellige en relaxte paasbrunch.

Gezelligheid met Pasen

Supergezellig vind ik het; uitgebreid en lekker lang brunchen. En met Pasen helemaal. Ik realiseer me maar al te goed dat de paasdagen 2020 voor veel mensen anders zullen zijn dan anders. Anders dan gepland en verwacht ook. Hopelijk laat je jezelf daardoor niet in een negatieve stemming brengen.

Alleen, maar niet in je eentje

Ben je nu onverwacht of voor het eerst alleen? Dan helpt het je misschien een heel klein beetje om te weten dat je niet de enige bent. Je bent niet de enige die nu niet fysiek kan terugvallen op familie. Er zijn mensen die, net als wij, geen ouders, broers en zussen meer hebben op wie ze kunnen terugvallen. En dan zul je het of met je partner moeten rooien of in je up. Niet makkelijk en misschien ook niet wat je wilt, maar wel wat is.

Iedere dag een feestje

Mijn persoonlijk motto; Iedere dag een feestje geldt ook en misschien nog wel meer tijdens feestdagen. Nu houden wij enorm van eten (allebei), recepten bedenken (ik zei de gek) en koken (Martin is hier het paashaasje) en koken wij, ondanks het feit dat we hier in ons huisje in het bos maar twee elektrische pitjes hebben en geen oven of gril, echt heus wel de pannen van ons Drentse dakje.

Lekker brunchen

Ga lekker uitgebreid brunchen, alleen, met z’n tweetjes of met je hele gezin. Hopelijk kan ik je inspireren met onderstaande recepten. Kies wat je lekker vindt en maak je paasbrunch zo gezellig en ontspannen mogelijk. Vrolijk Pasen!

Paasrecepten

Als je morgen een kijkje komt nemen op mijn blog, heb ik veel leuke suggesties voor het paasmenu voor je! Tot morgen!

Recepten voor een relaxte paasbrunch

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit blog leuk, grappig, interessant of mooi? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit blog wilt delen!

Sharing is caring!