Salade caprese

Deze overbekende salade is lekker fris en ideaal als voorgerecht, als bijgerecht bij Italiaanse gerechten en vergeet em vooral niet bij de borrel te serveren. Bijkomend voordeel; hij is binnen een paar minuten klaar.

Ingrediënten voor 2 personen of voor bij de borrel

Tomaten, 4 of 5 (afhankelijk van de grootte) echt lekkere smaaktomaten.

Mozzarella, een bol.

Basilicum, verse, een flinke hand vol.

Olijfolie.

Verse zwarte peper uit de molen. 

Zo maak je het

1. Was de tomaten, snijd ze in plakjes en leg op een bord of schaal.

2. Laat de mozzarella goed uitlekken, snijd in plakjes en leg bij de tomaat.

3. Verdeel de basilicumblaadjes over de tomaat en mozzarella.

4. Besprenkel met olijfolie.

5. Betrooi met verse peper uit de molen. 

Eet smakelijk!

Borreltijd!

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit gerecht lekker? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit recept wilt delen!

Sharing is caring!