Salade met halfgedroogde tomaatjes, verse geitenkaas en purple kers

Salade met halfgedroogde tomaatjes, verse geitenkaas en purple kers

door | Bijgerechten, Gezond, Glutenvrij, Recepten, Snel, Vegetarisch

En weer zo’n geweldig lekkere en gezonde salade! Het zal je duidelijk zijn dat ik vaak salade als lunch eet en het superleuk vind te experimenteren met tal van ingrediënten; vandaag met verse geitenkaas en halfgedroogde tomaatjes.

 

Nodig voor de salade met halfgedroogde tomaatjes, verse geitenkaas en purple kers

* Gemengde sla naar keuze.

* Komkommer, gewassen en in stukjes gesneden. Omdat ik altijd biologische komkommer gebruik, schil ik deze niet.

* Kalamata-olijven, hoeveelheid naar smaak.

* Halfgedroogde tomaatjes, ik gebruikte deze.

* Verse geitenkaas, deze is heel zacht van smaak.

* Purple kers, dat is paarse tuinkers, hoe leuk is dat?

* Olijfolie, extra vergine.

Supersnel klaar voor een supersnelle lunch

* Doe de gewassen sla in een kom of diep bord en voeg komkommer toe.

* Snijd enkele tomaatjes en twee bolletjes verse geitenkaas in stukjes en voeg toe aan de salade.

* Doe de olijven en de purple kers erbij.

* Besprenkel met echt goede olijfolie.

Moeilijker wordt het niet; eet smakelijk! 

Meer over voeding

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit gerecht lekker? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit recept wilt delen!

Sharing is caring!